waichwaich Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Od samego początku w moim agresorku nie mam podswietlania temperatury daty i tych innych pierdółek :/ wie ktoś moze jakie tam ida żarówki lub diody ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 hej kolego, na forum jest taki kolega co nazywa się zwolcio, zagadaj do niego on wymieniał wszytki diody w liczniku i kokpicie wiec na pewno będzie wiedział http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=32249 tu masz opis jego modyfikacji pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyl Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 t5/r5 i t10/r10 na stronie głównej jest opis :zrób to sam co do siągania deski: osłony kiery, pólka pod kierą. osłona na radio popuścić. 2 śrubki w samym liczniku u góry. pomiędzy licznikiem a osłoną radia wcisnąc się srubokrętem i wykręcić wkręt. wyszarpać z lewej strony osłonę licznika. 10 min roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Silas Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Od samego początku w moim agresorku nie mam podswietlania temperatury daty i tych innych pierdółek :/ wie ktoś moze jakie tam ida żarówki lub diody ?? do podświetlania zegarów 3x W5W + nie pamiętam dokładnie ile (około 6) W1,2W... Pewnie masz poprzepalane gumki na żarówach więc jeśli chcesz mieć inny kolor podświetlania niż biały to zastanów się nad odpowiednikami tych żarówek - diodami (najlepiej walcowe) w odpowiednim kolorze... ja u siebie wymieniłem na zwykłe żarówki, gumki wywaliłem i jestem zadowolony... prawie jak fabryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 dzieki za pomoc jak znajde chwilę wolnego czasu zajmę sie ta wymiana bo juz mnie szlak trafia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.