Gość Trivet LUB Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Marka Model Nissan Primera P11 GT Silnik: 2.0 150KM SR20DEH Elektronika: -Seria Układ dolotowy: -stożek Plany: -CAI ale to dopiero na wiosne, Wydech: -Przelot zakonczony ala APexi N1 Układ napędowy: -seria -15'' orygnalne nissana Plany: -mysle nad tym... Zawieszenie; -seria Plany: -narazie brak Hamulce: -seria Plany: -brak Nadwozie: -brakuje kilku akcentów z GT :/ Plany: -doprowadzic do orginału;) Wyposażenie: -4poduszki powietrzne -skóra -klima -4x elektryczne szyby -elektryczne lusterka -ABS -centralny zamek Osiągi wedlug G-Tech: 0-100 7,74s na1/4 15.74s Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 jak na moje oko to wersja Top Sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NadiR Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Fajna tylko brakuje kilku akcencików -halogeny (przód ma ori?) -ori lotka na tył i już będzie o niebo lepiej -no i fele 16 Enkei Tarmac albo OZ F1 :diabel: tylko białe!! bezawaryjenj i szerokości... Top Sport na 99,9% jak 4x air bag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trivet LUB Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Fajna tylko brakuje kilku akcencików -halogeny (przód ma ori?) -ori lotka na tył i już będzie o niebo lepiej -no i fele 16 Enkei Tarmac albo OZ F1 :diabel: tylko białe!! bezawaryjenj i szerokości... Top Sport na 99,9% jak 4x air bag. Wiem ze brakuje... brakuje takze zderzaka od GT ale mam nadzieje ze do wakacji bedzie wszystko uzupelnione a te felgi sa kozackie tylko pewnie bedzie problem je dostac;/ a moze ktos mnie uswiadomi... czym sie roznil Top Sport od zwyklego GT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuba20 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 kolego przedni zderzak masz od GT w 100% brakuje ci tylnego jesli sie nie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Trivet LUB, ładne auto, zycze wytrwalosci w dzialaniu nawet dobre czasy na g-techu :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trivet LUB Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 wiem ... od GT brakuje: -tylnego zderzaka -halogenow -lotki na tyl na klape -wlotow pow. w masce -lamp z tylu z kierunkami bo sa pomaranczowe teraz Niestety taki samochod kupilem i dopiero powoli go przyrwacam do zycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 No, ... kwalifikuje się do najładniejszych wozów NKP. Gratulacje i witamy w klubie Kierowiec też niczego sobie :one: p.s. poczekaj jeszcze na komentarz PMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trivet LUB Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 No, ... kwalifikuje się do najładniejszych wozów NKP. Gratulacje i witamy w klubie Kierowiec też niczego sobie :one: p.s. poczekaj jeszcze na komentarz PMW Dzieki PMW widzial i jedzil ta primera wiec co nieco ja zna... Troszki juz lepiej jezdzi i wyglada niz w dniu zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 No cóż, niech sie PMW wypowie na forum, skoro zna furkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Top sport to GT inaczej trochę konfigurowane. Nie miały lotki na tylnej klapie, miały pomarańczowe kierunki (bo to rocznik 1998 -2000) oraz oznaczenie top sport pod bocznymi kierunkami na błotnikach i niebieskie, paskudne wstawki w kierownicy. Pewnie coś się tam jeszcze znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 było tylko 144 ale to prawda 1998-1999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trivet LUB Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Top sport to GT inaczej trochę konfigurowane. Nie miały lotki na tylnej klapie, miały pomarańczowe kierunki (bo to rocznik 1998 -2000) oraz oznaczenie top sport pod bocznymi kierunkami na błotnikach i niebieskie, paskudne wstawki w kierownicy. Pewnie coś się tam jeszcze znajdzie Naklejek niema.moze dlatego ze byla bita ... a kierownica jest orginalna obszywana skora ale bez wstawek... jedynie kierunki by sie zgadzaly... a Top Spoert nieroznil sie takze wycieraczka w sedanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NadiR Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 kolego przedni zderzak masz od GT w 100% brakuje ci tylnego jesli sie nie myle Przód dokł. w 100% zderzak ori, tył na tych fotkach trudno określić... wydaje się nieco za mały jak na GT, ale nie mam pewności, potrzeba lepszej fotki. W mojej byłej GT TopSport tak wyglądał tył: (lotka wyglądała na orygniał, ale nie ma 100%) pewności czy wszystkie miał w serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 No cóż, niech sie PMW wypowie na forum, skoro zna furkę co ja tam sie mam wypowiadać - raz widziałem - całkowita seria Panie... za cicho, za miękko i nie jedzie :D:D do tego nie była w najlepszej ogólnej kondycji ale trzymam kciuki za obecnego właściciela żeby Mu się udało doprowadzić auto do przyzwoitego stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B52 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Niezłe foty, piękne auto, tylko ten G-tech Cię oszukał... 7,74 jest nie do zrobienia seryjną Primą GT. Którym mierzyłeś? Tym starszym czy którymś z serii PRO (SS/RR)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trivet LUB Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 kolego przedni zderzak masz od GT w 100% brakuje ci tylnego jesli sie nie myle Przód dokł. w 100% zderzak ori, tył na tych fotkach trudno określić... wydaje się nieco za mały jak na GT, ale nie mam pewności, potrzeba lepszej fotki. Wiem, że tylny zderzak nie jest od GT pisałem w którymś poście o tym No cóż, niech sie PMW wypowie na forum, skoro zna furkę co ja tam sie mam wypowiadać - raz widziałem - całkowita seria Panie... za cicho, za miękko i nie jedzie :D:D do tego nie była w najlepszej ogólnej kondycji http://passwordjdm.pl/images/smiles/bag.gif ale trzymam kciuki za obecnego właściciela żeby Mu się udało doprowadzić auto do przyzwoitego stanu Dużo jeszcze pracy ale coś troszki lepiej jedzie no i już jest wkońcu głośno Mam nadzieje, że powoli sie wszystko poprawi ) Niezłe foty, piękne auto, tylko ten G-tech Cię oszukał... 7,74 jest nie do zrobienia seryjną Primą GT. Którym mierzyłeś? Tym starszym czy którymś z serii PRO (SS/RR)? Z której był serii nie mam pojęcia... ale taki czas pokazywał. Przed zrobieniem wydechu i na seryjnym fitrze pow. było 8.5s ... według tego samego G-techa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRC Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Nie ma jak GT Powodzenia w pracach nad autem i dozobaczyska na spotach Wydech:-Przelot zakonczony ala APexi N1 z kwasiaka masz ten układ? Gdzie robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trivet LUB Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 niestety układ narazie jest ze zwykłej rury tylko końcowy jest kwasiak ... Kwasiak to już niestety niemały koszt i trzeba ładnie pospawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 a gdzie foto nowego tłumika :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRC Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 niestety układ narazie jest ze zwykłej rury tylko końcowy jest kwasiak ... Kwasiak to już niestety niemały koszt i trzeba ładnie pospawać... Ale to masz seryjny układ zakończony tym Apexi przelotowym? Czy po prostu spawany ze zwykłej rury? Czy jak tam masz to wykminione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trivet LUB Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 a gdzie foto nowego tłumika :027: niemam zdjęć ;/ A wydech mam tak zrobiony, że zamiast tłumików jest wstawiona rura o większej średnicy i tyle... chciałbym z kwasiaka ale to może kiedyś jeszcze się zrobi jak fundusze pozwolą ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi