Gość slivka Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 witam koleżanki i kolegów wiem że jest już kilka tematów o tej sprawie ale pewnie mnie nie satysfakcjonowały odpowiedzi;p mam almerke 1.5 z 2003 roku i oryginalne cudne radio jak pokazano na obrazku chciałem zapytac czy ktos z Was podlaczal do niego xcarlinka? jesli tak to czy sa jakies problemy? gdzie kupil za ile itp:) mozna by tez manuala wstawic do dzialu zrob to sam;p chcialem tez zapytac czy w/w radio jest kompatybilne z pilotem do kierownicy? jesli tak to jaki musze kupic. p.s. moze jest ktos w krakowie kto ma taki zestawik? czekam na odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Też miałem taki dylemat ale po pierwsze moje radio nie ma z tyłu wyjścia na zmieniarkę więć d*pa blada. Po drugie xcarlink kosztuje całkiem sporo i trzeba by sie zastanowić czy nie lepiej kupić jakieś radio z mp3. Ja zainwestowałem w transmiter i wszystko ładnie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slivka Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 dzieki skawin za odpowiedz, radio z mp3 posiadam w obecnym samochodzie, swoja droga alpine i to calkiem dobry model ale.. jak juz ktos na tym forum napisal nie chcial bym zmieniac fabrycznego radyjka bo zawsze to zlodzieja z niecheci tymbardziej ze jest to kaseciak:) zastanawialem sie nad xcarlinkiem gdyz jest polaczony kablem:D (wydawalo mi sie ze moze lepsza jakosc) do tego mozna podobno przechodzic miedzy folderami piosenkami itp. brat mial transmiter fm w astrze II coupe i pomimo plusa i minusa wzietego prosto z akumulatora bylo slychac w glosnikach jak dodawal gazu <lol> moze ktos sie jeszcze wypowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Tzn ale co chcesz usłyszeć Ja o tym czytałem że to dość niezły gadżet. Wiecej poszukaj na forum Toyoty gościu umieszczał zdjęcia z montażu i opis jak działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slivka Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 ale toyota to nie nissan.. troche juz czytalem i wiem ze sa problemy z nissanami ale nie wiem czy w n16 po liftingu i z tym radiem. pisali ze nie dziala jak nalezy ze po wylaczeniu i wlaczeniu trzeba cos robic itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 hmm nic mi nie wiadomo że sa problemy, na stronie xcarlinka masz wykaz z którymi radiami xcarlink działa w podziale na modele samochodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żuczek Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 A tu http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/54524-p12wp12-xcarlink/ zaglądaliście? A tu http://www.sklep.hadron.pl/index.php?z=1&m=18&id=73 ktoś sprzedaje, i chyba pokazuje, z czym można spiąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.