Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] XCARLINK Almera 2003

Gość slivka

Rekomendowane odpowiedzi

witam koleżanki i kolegów

wiem że jest już kilka tematów o tej sprawie ale pewnie mnie nie satysfakcjonowały odpowiedzi;p

mam almerke 1.5 z 2003 roku i oryginalne cudne radio jak pokazano na obrazku post-13657-1253697707757_thumb.jpg

chciałem zapytac czy ktos z Was podlaczal do niego xcarlinka? jesli tak to czy sa jakies problemy? gdzie kupil za ile itp:)

mozna by tez manuala wstawic do dzialu zrob to sam;p

chcialem tez zapytac czy w/w radio jest kompatybilne z pilotem do kierownicy? jesli tak to jaki musze kupic.

p.s. moze jest ktos w krakowie kto ma taki zestawik?

czekam na odpowiedzi

Też miałem taki dylemat ale po pierwsze moje radio nie ma z tyłu wyjścia na zmieniarkę więć d*pa blada.

Po drugie xcarlink kosztuje całkiem sporo i trzeba by sie zastanowić czy nie lepiej kupić jakieś radio z mp3.

Ja zainwestowałem w transmiter i wszystko ładnie gra :)

dzieki skawin za odpowiedz, radio z mp3 posiadam w obecnym samochodzie, swoja droga alpine i to calkiem dobry model ale..

jak juz ktos na tym forum napisal nie chcial bym zmieniac fabrycznego radyjka bo zawsze to zlodzieja z niecheci tymbardziej ze jest to kaseciak:)

zastanawialem sie nad xcarlinkiem gdyz jest polaczony kablem:D (wydawalo mi sie ze moze lepsza jakosc) do tego mozna podobno przechodzic miedzy folderami piosenkami itp. brat mial transmiter fm w astrze II coupe i pomimo plusa i minusa wzietego prosto z akumulatora bylo slychac w glosnikach jak dodawal gazu <lol>

moze ktos sie jeszcze wypowie?

Tzn ale co chcesz usłyszeć:)

Ja o tym czytałem że to dość niezły gadżet. Wiecej poszukaj na forum Toyoty gościu umieszczał zdjęcia z montażu i opis jak działa.

ale toyota to nie nissan..

troche juz czytalem i wiem ze sa problemy z nissanami ale nie wiem czy w n16 po liftingu i z tym radiem.

pisali ze nie dziala jak nalezy ze po wylaczeniu i wlaczeniu trzeba cos robic itp.

hmm nic mi nie wiadomo że sa problemy, na stronie xcarlinka masz wykaz z którymi radiami xcarlink działa w podziale na modele samochodów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...