Gość Mariuszoo Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam. Po montażu downpipe i pozbyciu sie katalizatorów i problemami z tym związanymi nadszedł czas na odetkanie auta do końca i montaż sportowego wydechu. Kto i jaki ma wydech w swej Zetce? Poszukuje jakiegoś w miare cichego by mózgu nie rozwalał bo jeżdże Swą nyską na codzień. Słyszałem że invidia jest dość głośny??? Jakieś inne propozycje? Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ja mam wydech Nismo brzmi mniej więcej tak Jeśli chcesz przy wymianie uzyskac więcej hp to raczej będzie ciężko bo w us niektórzy powymieniali wydechy i jeszcze stracili mocy Czy po wywaleniu kata nie wywaliło Ci check-a ???? A jeśli wywaliło to jak sobie z tym poradziłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 moge ci szczerze i goraco polecic wydech Greddy. mam jeden w maximie i jestem super zadowolony. przy spokojnej jezdzie jest monimalnie glosniejszy jak oryginal a przy ostrej jezdzie i redukcji silnika brzmi cudownie, i co najwazniejsze nie pierdzi!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariuszoo Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ja mam wydech Nismo brzmi mniej więcej tak Jeśli chcesz przy wymianie uzyskac więcej hp to raczej będzie ciężko bo w us niektórzy powymieniali wydechy i jeszcze stracili mocy Czy po wywaleniu kata nie wywaliło Ci check-a ???? A jeśli wywaliło to jak sobie z tym poradziłeś ? Nismo brzmi nieźle Jest tylko problem by go gdzieś w Polsce nabyć. Gdzie go kupiłeś? Tak po wywaleniu kata i monaży downpipe zapalił sie odrazu chec - normalka. Walczyłem kilka dni i zwalczyłem - temat ten jest opisany w poprzednim mym poście moge ci szczerze i goraco polecic wydech Greddy. mam jeden w maximie i jestem super zadowolony. przy spokojnej jezdzie jest monimalnie glosniejszy jak oryginal a przy ostrej jezdzie i redukcji silnika brzmi cudownie, i co najwazniejsze nie pierdzi!!!! O to mi własnie chodzi by nie był zbyt głośny a miał cudowne brzmienie a nie jakiś ryk Gdzie kupiłeś greddy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Nismo brzmi nieźle Jest tylko problem by go gdzieś w Polsce nabyć. Gdzie go kupiłeś? Miałem od nowości, bo ja mam wersje nismo Ale można go kupić bez problemu w US, jak chcesz to mogę Ci go ogarnąć ( jak by co to dawaj na priva ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Poszukuje jakiegoś w miare cichego by mózgu nie rozwalał bo jeżdże Swą nyską na codzień. Słyszałem że invidia jest dość głośny??? Jakieś inne propozycje? Pozdrawiam Mariusz Witam Jest tego troche można coś wybrać nie wątpliwie nismo brzmi... ]:> ,parę takich bardziej znanych można posłuchać INVIDIA BORLA MAGNAFLOW GREDDY INJEN AAM HKS NISMO Gdzie kupiłeś greddy? tu też można ,zamawiałem już parę gratów i nie ma problemu:P http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Greddy-EVO2-Exhaust-03-06-Nissan-350Z-10126622_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem4149b5b3e0QQitemZ280409519072QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories Ja właśnie w mojej będę zakładał Greddy ,oprócz samego dźwięku również bardzo podoba mi się sam design końcówek Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Jako osoba z zewnątrz nie mająca 350z, ale zwracająca uwagę na wrażenia odsłuchowe to wg mnie najfajniej brzmią 2 wydechy, Magnaflow i Nismo. Od razu słychać taką moc i zadziorność, im wyżej kręcony silnik tym lepiej. Słychać że silnik chce coraz wyższych obrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Jako osoba z zewnątrz nie mająca 350z, ale zwracająca uwagę na wrażenia odsłuchowe to wg mnie najfajniej brzmią 2 wydechy, Magnaflow i Nismo. Od razu słychać taką moc i zadziorność, im wyżej kręcony silnik tym lepiej. Słychać że silnik chce coraz wyższych obrotów. coś w tym jest ]:> Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 mysle ze moglbym wam pomoc w zorganizowaniu takich wydechw. upewnilbym sie ze wszystko gra jak nalezy. jesli byloby wiecej chetnych moge zapytac czy dalby znizke przy zakupie wiecej jak jednej sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.