Ciufryd Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 dostałem, Dzięki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sikor82 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) Witam Jak by jeszcze można było proscić o tą intrukcję do T 30 po Polsku to był bym dozgonnie wdzięczny. Mam lekkie problemy z elektryką i może uda mi się coś podziałać ale potrzebuję do tego instrukcję i tu się niestety koło zamyka. redbull.daniel@gmail.com Pozdrawiam Edytowane 22 Lutego 2013 przez sikor82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 wysłałem do sikor i hispan -napiszcie czy doszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hispan Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 do mnie dotarło dzieki Bartezm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbomer Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Cześc, również proszę o podesłanie instrukcji carbomer@wp.pl z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trout1 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Dzień dobry! Poproszę też o instrukcję do T-30 po polsku. steidel@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 carbomer i trout - sprawdzać poczte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sikor82 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 WITAM nie niestety nie mam ... może przez pocztę bo na gmailu chyba nie ma tak dużych załączników podam innego maila dsikor@wp.pl z góry dziękuje !! jestem winny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gedlaw Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Witam. Właśnie zakupiłem Nissana X-Trail 2,2 DCI, jeśli ktoś ma to proszę mi przesłać instrukcję obsługi tego auta w języku polskim, ewentualnie schematy elektryczne na adres gedlaw@interia.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. gedlaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Zrobiłem upload instrukcji: t30: https://www.dropbox.com/s/3iyungymfeqy5z7/Instrukcja_X-Trail_T30.pdf t31: https://www.dropbox.com/s/yvrk8nyzi8njtmf/Instrukcja_X-Trail_T31.pdf Proszę sprawdzić czy działa i dać odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał X-trail Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam Zassałem do T30 i działa,dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 niezamaco Proszę moderatora o zamknięcie tematu. Ja zakładam następny tak aby linki były w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darson81 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Witam koledzy. Mój ojciec kupił X-Traila 2002 r, benzyzna 2.0, czy jest gdzieś dostępna do ściągnięcia na pdf instrukcja w polskim języku? może ktoś podrzuci, byłbym wdzięczny za pomoc, z góry dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 no jasne, że jest, poszukaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 te co byly - pozdychaly @ Darson81 , popros Bartezm zeby Ci w laczyl dostep do swojego Dropboxa http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/61748-instrukcja-x-trail-t30/page-7?do=findComment&comment=911712 @ moderator, temat z instrukcjami powinien byc 'przypiety' w dziale T30 ale moze to tylko moj glupi pomysl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 @ moderator, temat z instrukcjami powinien byc 'przypiety' w dziale T30 ale moze to tylko moj glupi pomysl pozdrawiam Zapodaj instrukcję to się przypnie. Na chwilę obecna nie ma czego przypinać, bo jak sam zauważyłeś wszystko zdechło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 poszukaj google. Nissan Xtrail 2005 Owners User manual Pdf download Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalapan Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Polską instrukcję to sam bym chętnie zassał, bo jedyna jaką znalazłem to angielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Moim zdaniem brak instrukcji do takiego auta jak T30 nie jest jakims problemem ,bo w niej nie ma żadnych odkrywczych treści dla kogoś kto juz wcześniej jeździl innym autem. Jej posiadanie niczego więc nie wniesie dla uzytkownika T30..Na prawdę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Stałym użytkownikom forum mogę przesłać PDF z instrukcją w języku Polskim (ok. 80MB) Kontakt przez PW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaki Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Instrukcja dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomir82 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Do mnie też trafiła, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksa29 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 czy ktos moze mi podac numer czesci do paska od klimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 czy ktos moze mi podac numer czesci do paska od klimy 0211793523 dla silnika 2,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROGI Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) Krzysztofrgsr@gmail.com. Proszę tu obecnych macherów o pomoc. Instrukcję serwisową PL jeśli ktoś posiada z Panów. QR20DE Pozdrawiam. Edytowane 27 Lutego 2017 przez ROGI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi