Gość old-spice48 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Pilnie potrzebuję takiej instrukcji. Jeśli ktoś byłby tak miły, bardzo proszę o wysłanie jej na adres: titi@poczta.onet.pl Z góry serdecznie dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robertos78 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witam jeśli byłoby możliwe to proszę również o przesłanie instrukcji na maila. robercik.d@gmail.com Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tulek25 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam Również bardzo prosiłbym o instrukcje tulek25@op.pl Z góry Dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bigolsen Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam Ponieważ dysponuję instrukcją do nissana X-traila - T30 w naszym ojczystym języku, postanowiłem, że podzielę się nią z Tobą. Jako, że mam ją w wersji drukowanej, to muszę ją skanować w wolnych chwilach. Postaram się zamieścić tutaj wszystkie rozdziały. Na początek zeskanowany rozdział pierwszy. Rozdział 2 część pierwsza Rozdział 2 część druga Ponieważ miejsce na załączniki jest ograniczone, całe rozdziały mogę wysłać na podany na prv adresy E-mail. Z pewną nieśmiałością również poproszę o całą instrukcję na mój e-mail : bigolsen@o2.pl Ja natomiast ze swej strony umieszczę go na mojej stronie www , w podstronie Download dla wszystkich chętnych . Rozumiem , że wysyłanie wielkrotnie tego samego stało się już dla ciebie uciążliwe . Może więc moja oferta będzie dla ciebie zbawienna . Czekam więc na upload na w/w e-mail . Z góry dziękuję . Jak tylko do mnie dotrze , to wrzucę go na stronę i podam do niej linka tu na forum . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcio_100 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Z pewną nieśmiałością również poproszę o całą instrukcję na mój e-mail : bigolsen@o2.pl Ja natomiast ze swej strony umieszczę go na mojej stronie www , w podstronie Download dla wszystkich chętnych . Rozumiem , że wysyłanie wielkrotnie tego samego stało się już dla ciebie uciążliwe . Może więc moja oferta będzie dla ciebie zbawienna . Czekam więc na upload na w/w e-mail . Z góry dziękuję . Jak tylko do mnie dotrze , to wrzucę go na stronę i podam do niej linka tu na forum . Pozdrawiam . Właśnie nabyłem T30 , popieram bigolsena!!! mój adres: marciolis@poczta.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ogonowscy Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Ja też poproszę instrukcję obsługi do T-30 mój e-mali ogonowscy@o2.pl Jestem od niedawna posiadaczem x-traila z 2005 roku. Proszę o przesłanie instrukcji. ogonowscy@o2.pl z góry Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniel12 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Witam. W dniu wczorajszym stałem się szczęśliwym posiadaczem nissana x trial 2002 rocznik. Mógłbym prosić o wysłanie instrukcji obsługi na adres danielkuchciak@op.pl Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lotnik78 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Witam. W dniu wczorajszym stałem się szczęśliwym posiadaczem nissana x trial 2002 rocznik. Mógłbym prosić o wysłanie instrukcji obsługi na adres danielkuchciak@op.pl Z góry dziękuje. A ja kupiłem wczoraj Prosze o indtrukcję na lotnik@autograf.pl Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaloxx Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Jeśli nie sprawi to kłopotu to i ja bym poprosil o instrukcje T30 na maaloxx@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdamKrzysztof Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Witam Ponieważ dysponuję instrukcją do nissana X-traila - T30 w naszym ojczystym języku, postanowiłem, że podzielę się nią z Tobą. Jako, że mam ją w wersji drukowanej, to muszę ją skanować w wolnych chwilach. Postaram się zamieścić tutaj wszystkie rozdziały. Na początek zeskanowany rozdział pierwszy. Rozdział 2 część pierwsza Rozdział 2 część druga Ponieważ miejsce na załączniki jest ograniczone, całe rozdziały mogę wysłać na podany na prv adresy E-mail. Witam! Ja także mam Nissana x-trail z którym mam ostatnio jakieś problemy. Ponieważ nie posiadam instrukcji w języku polskim, to prosił bym o przesłanie na adres: laktulosa@wp.pl Z góry wielkie dzięki. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka_x-trail Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Z pewną nieśmiałością również poproszę o całą instrukcję na mój e-mail : bigolsen@o2.pl Ja natomiast ze swej strony umieszczę go na mojej stronie www , w podstronie Download dla wszystkich chętnych . Rozumiem , że wysyłanie wielkrotnie tego samego stało się już dla ciebie uciążliwe . Może więc moja oferta będzie dla ciebie zbawienna . Czekam więc na upload na w/w e-mail . Z góry dziękuję . Jak tylko do mnie dotrze , to wrzucę go na stronę i podam do niej linka tu na forum . Pozdrawiam . bigolsen - udało się ? Prośba o wystawienie linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mkos Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witam Ponieważ dysponuję instrukcją do nissana X-traila - T30 w naszym ojczystym języku, postanowiłem, że podzielę się nią z Tobą. Jako, że mam ją w wersji drukowanej, to muszę ją skanować w wolnych chwilach. Postaram się zamieścić tutaj wszystkie rozdziały. Na początek zeskanowany rozdział pierwszy. Rozdział 2 część pierwsza Rozdział 2 część druga Ponieważ miejsce na załączniki jest ograniczone, całe rozdziały mogę wysłać na podany na prv adresy E-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ---- Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam podesle mi ktoś na emila instrukcje do xtraila T30 w wersji polskiej ? focus2010@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikam Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) Witam podesle mi ktoś na emila instrukcje do xtraila T30 w wersji polskiej ? focus2010@wp.pl Ponieważ otrzymuję nieskończoną ilość e-mail z prośbą o tą instrukcję, postanowiłem zrobić dobrze wszystkim i umieściłem ją na serwerze i każdy może sobie pobrać. http://www.kompostu.webd.pl/nissan/nissan.html'>http://www.kompostu.webd.pl/nissan/nissan.html Mam nadzieję, że pomogłem. Ponieważ otrzymuję nieskończoną ilość e-mail z prośbą o tą instrukcję, postanowiłem zrobić dobrze wszystkim i umieściłem ją na serwerze i każdy może sobie pobrać. http://www.kompostu.webd.pl/nissan/nissan.html Mam nadzieję, że pomogłem. Pliki nie większe niż 10MB, więc nie będą się ściągać długo. Na tym serwerze mam jeszcze trochę miejsca, więc mogę wrzucić jakieś inne rzeczy, którymi chcemy się podzielić Edytowane 22 Marca 2010 przez mikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcio_100 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Ponieważ otrzymuję nieskończoną ilość e-mail z prośbą o tą instrukcję, postanowiłem zrobić dobrze wszystkim i umieściłem ją na serwerze i każdy może sobie pobrać. http://www.kompostu.webd.pl/nissan/nissan.html'>http://www.kompostu.webd.pl/nissan/nissan.html Mam nadzieję, że pomogłem. Ponieważ otrzymuję nieskończoną ilość e-mail z prośbą o tą instrukcję, postanowiłem zrobić dobrze wszystkim i umieściłem ją na serwerze i każdy może sobie pobrać. http://www.kompostu.webd.pl/nissan/nissan.html Mam nadzieję, że pomogłem. Pliki nie większe niż 10MB, więc nie będą się ściągać długo. Na tym serwerze mam jeszcze trochę miejsca, więc mogę wrzucić jakieś inne rzeczy, którymi chcemy się podzielić Robota nie do przecenienia - DZIĘKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wozik Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 świetna robota, wielkie dzieki Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kondziu81 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 (edytowane) Witam. Dziękuje i też skorzystam. Edytowane 29 Maja 2010 przez kondziu81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blacha-bielsko Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Ja także proszę o instrukcję bleszynski.marcin@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarett Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ja też postanowiłem zrobić dobry uczynek chociaż jeszcze nie mam x-traila. Połączyłem skany mikama w jeden plik pdf. oczyściłem, obróciłem, wykadrowałem, skompresowałem. Może jakością nie powala i do druku się nie nada ale udało się uzyskać wielkość 11 MB. W związku z wycinaniem niepotrzebnej białej przestrzeni kartki różnią się rozmiarem - nie zdziwcie się. Wiem, wiem: pytacie jak się odwdzięczyć Otóż wystarczy wejść na mój wątek i odpowiedzieć mi na pytania dotyczące eksploatacji x-traila bo zastanawiam się nad jego kupnem. Wątek tu: http://forum.nissanklub.pl/index.php?showtopic=67074&view=getnewpost A plik do pobrania tu: http://www.przeklej.pl/plik/xinstrukcja-zip-0018qa4cjbrd2j6 PS. Wklejanie swojego adresu na forum jest lekkomyślnością porównywalną z opublikowaniem swoich danych osobowych na wielkim billboardzie w centrum miasta...uważajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marianello Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ja też postanowiłem zrobić dobry uczynek chociaż jeszcze nie mam x-traila. Połączyłem skany mikama w jeden plik pdf. oczyściłem, obróciłem, wykadrowałem, skompresowałem. Może jakością nie powala i do druku się nie nada ale udało się uzyskać wielkość 11 MB. W związku z wycinaniem niepotrzebnej białej przestrzeni kartki różnią się rozmiarem - nie zdziwcie się. Wiem, wiem: pytacie jak się odwdzięczyć Otóż wystarczy wejść na mój wątek i odpowiedzieć mi na pytania dotyczące eksploatacji x-traila bo zastanawiam się nad jego kupnem. Wątek tu: http://forum.nissanklub.pl/index.php?showtopic=67074&view=getnewpost A plik do pobrania tu: http://www.przeklej.pl/plik/xinstrukcja-zip-0018qa4cjbrd2j6 PS. Wklejanie swojego adresu na forum jest lekkomyślnością porównywalną z opublikowaniem swoich danych osobowych na wielkim billboardzie w centrum miasta...uważajcie super stary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mara Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam Jeśli można to bardzo proszę o przesłanie mi plików z instrukcją na adres: marek.andrzej@vp.pl Pozdrawiam. Mara Witam Ponieważ dysponuję instrukcją do nissana X-traila - T30 w naszym ojczystym języku, postanowiłem, że podzielę się nią z Tobą. Jako, że mam ją w wersji drukowanej, to muszę ją skanować w wolnych chwilach. Postaram się zamieścić tutaj wszystkie rozdziały. Na początek zeskanowany rozdział pierwszy. Rozdział 2 część pierwsza Rozdział 2 część druga Ponieważ miejsce na załączniki jest ograniczone, całe rozdziały mogę wysłać na podany na prv adresy E-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarett Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam Jeśli można to bardzo proszę o przesłanie mi plików z instrukcją na adres: marek.andrzej@vp.pl Pozdrawiam. Mara Wystarczy wysilić się i przeczytać co jest napisane 2 posty wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewaaaa Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Ja też bardzo ładnie proszę o instrukcję w języku polskim do Nissana x-trail 2002 na adres em.ewa@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Ja też bardzo ładnie proszę o instrukcję w języku polskim do Nissana x-trail 2002 na adres em.ewa@wp.pl wysil się i przejrzyj wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wasyl16 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 (edytowane) Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie instrukcji do X-traila(2003r) 2.2 dCI? Z góry dziękuję. Mail: nieznanysprawca1@gmail.com edyta: wybaczcie, 3 posty wyżej jest. Edytowane 24 Października 2010 przez Wasyl16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi