Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P12/WP12] Opis bezpieczników

Gość zeebro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Kupiłem WP12, 2002 rok, Dti 126 KM

Mam skrzynkę z bezpiecznikami w kabinie, ale niestety nie mam klapki z ich opisem.

Czy mogę gdzieś znaleźć, co jest co? Przewaliłem Google ale jakoś bez rezulattu :(

Pozdrawiam!

Paweł

Witam,

Mnie też nie działa ogrzewanie tylnej szyby...

Czy to możliwe że padł przekaźnik R1, ponieważ:

Bezpiecznik 7 - wywaliłoby ogrzewanie tylnej szyby i navi (pomimo braku map PL wydaje się że navi działa)

Bezpiecznik 23 - wywaliłoby ogrzewanie tylnej szyby i sterowanie lusterkami (a może ogrzewanie lusterek?!) - pozycjonowanie lusterek działa, nie zauważyłem czy działa ogrzewanie lusterek

Tylna szyba była bita, musiałem ją wymienić... Może to wam zasugeruje co się mogło stać z jej ogrzewaniem (grzałki szyby są podpięte)

Dziś z kolei zauważyłem, że zupełnie przestał działać czujnik deszczu (nie łapie w żadnym położeniu) - czy możliwe że to kolejny problem elektryki?

Proszę poradźcie

• 1 rok później...
Gość lisekp1289

Kliknij w to pole, aby otworzyć sziybką odpowiedź

Witam;)

mi naprzykład nie działa podswietlenie lusterka pasazera w zaslonce przeciw słonecznej. ktory to moze byc bezpiecznik?? zarowki sa 100%sprawne.

z goru dzieki:)

pozdrawiam

• 2 lata później...

Czesc wiecie od czego są skrzynki po stronie pasażera między płynem do spryskiwaczy i płynem chłodzącym?

Chodzi mi głównie o pomarańczowy jak macie schematy elektryki do tej puszki będę wdzięczny

post-56699-0-90854900-1376078756_thumb.jpg

• 6 miesięcy temu...
Gość michalzorro

Witam wszystkich,

panowie mam pytanie czy jest jakis bezpiecznik od kontrolki braku lub małej ilości płynu do spryskiwaczy

bo takowa kontrolka mi sie nie zapala nawet jak jest pusto do zera w zbiorniczku  ??

Witam wszystkich,

panowie mam pytanie czy jest jakis bezpiecznik od kontrolki braku lub małej ilości płynu do spryskiwaczy

bo takowa kontrolka mi sie nie zapala nawet jak jest pusto do zera w zbiorniczku  ??

Kontrolka ta zapala się tylko jak masz spryskiwacze na zderzaku. Inaczej jest niepodłączona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...