dan_kan Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Bardzo ciekawy artykuł, sprawdziłem i działa można słuchać mp3'ki na seryjnym sprzęcie. Mam nadzieję, że użytkownik 'Gregory', który stworzył ten poradnik nie będzie miał nic przeciwko http://www.sendspace.pl/file/657b1764be95673b0347ed5 z pozdrowieniami Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Chętnie bym coś takiego zrobił u siebie ale sam się nie podejmę, może ktoś wie gdzie można dokonać takiej przeróbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaw Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 dan_kan, a czy działa u Ciebie regulacja glośności tego zewnetrznego sygnalu (mp3)? Ja mam troche innego Clariona i znalazłem dwa miejsca w ktorych po dotknieciu odzywal sie lewy i prawy glosnik. Wlutowałem się, ale regulacja działa w odwrotną stronę. Jak daje glosniej, to sygnal zostaje przyciszony. Normalnie działa zupełne odciecie, czyli ustawienie głosnosci na "0". Natomiast gra bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan_kan Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) dan_kan, a czy działa u Ciebie regulacja glośności tego zewnetrznego sygnalu (mp3)? Ja mam troche innego Clariona i znalazłem dwa miejsca w ktorych po dotknieciu odzywal sie lewy i prawy glosnik. Wlutowałem się, ale regulacja działa w odwrotną stronę. Jak daje glosniej, to sygnal zostaje przyciszony. Normalnie działa zupełne odciecie, czyli ustawienie głosnosci na "0". Natomiast gra bardzo dobrze Może warto wysłać tą wiadomość na elektroda.pl Jest tam sporo osób które znają się na rzeczy, może to kwestia innego podłączenia do przedwzmacniacza. U mnie działa regulacja głośności.. jedyny mankament jaki zauważyłem to, gdy włącze mp3 przy włączonym trybie "Fm" sygnały się nakrywają, po przełączeniu na "Am" słychać już tylko mp3 Żaden Fm transmiter ani adapter na kasetę nie da tej jakości Ciekawa alternatywa za pare zł zamiast emulatorów zmieniarki CD za 450zł Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez dan_kan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaw Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Racja. Warto sprobowac na forum elektroda.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marianello Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Czy ja dobrze widzę, tam jest przecięta ścieżka AM-AF-OUT? Czy to rozwiązanie wam nadal działa? Czy ja dobrze widzę, tam jest przecięta ścieżka AM-AF-OUT? Czy to rozwiązanie wam nadal działa? Jestem już po przeróbkach. To na prawdę działa!. Jedynym mankamentem, jest takie ciche "pykanie" jak się reguluje volume, znaczy pyk przy każdym kroku (ale tylko na trybie AM ....w FM,CD i TAPE tego nie słychać) Dźwięk jest idealny czyli taki jak powinien być. Zastosowałem dwa kondensatory 4,7mikroF 25V i przeciąłem ścieżkę AM-AF-OUT. Kabelek jack wyprowadziłem sobie w schowku przed kierownicą. Super sprawa. Polecam Czy ja dobrze widzę, tam jest przecięta ścieżka AM-AF-OUT? Czy to rozwiązanie wam nadal działa? Jestem już po przeróbkach. To na prawdę działa!. Jedynym mankamentem, jest takie ciche "pykanie" jak się reguluje volume, znaczy pyk przy każdym kroku (ale tylko na trybie AM ....w FM,CD i TAPE tego nie słychać) Dźwięk jest idealny czyli taki jak powinien być. Zastosowałem dwa kondensatory 4,7mikroF 25V i przeciąłem ścieżkę AM-AF-OUT. Kabelek jack wyprowadziłem sobie w schowku przed kierownicą. Super sprawa. Polecam Doszedł jeszcze jeden mankament, ale to raczej to wyeliminowania (zaraz pójdę do działu audio i się dowiem). W czasie jazdy gdy jest podpięty smartphone to słychać dźwięk silnika w audio . Takie piszczenie (zakłócenia) w trakcie przyspieszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ma ktoś aktualny link, w miejsce tego z pierwszego posta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalapan Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 No wlasnie - tez bym sie pod tego linka podpial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dados32 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 http://chomikuj.pl/pako2121/Dokumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melon777 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Ja właśnie przerabiam zmieniarke 6cd pp-2538t na bluetooth usunąłem wszystko z wnętrza i podłączam się do oryginalnego układu sterowania zmieniarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi