Gość pawelkur Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 czy do primery p12 kombi pasuje tylny zderzak od pozostalych primer p12 tj. sedan, hatchback ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 czy do primery p12 kombi pasuje tylny zderzak od pozostalych primer p12 tj. sedan, hatchback ??? znając okrutne życie jak i resztę samochodów zderzaki z sedana do hatchbacka i na odwrót pasują a kombi to inna bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaesu Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Witam, zderzak od kombi nie pasuje do innych modeli ma inny układ lamp tylnych, właśnie mi został bo kupiłem do sedana i miał pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladaco Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam, zderzak od kombi nie pasuje do innych modeli ma inny układ lamp tylnych, właśnie mi został bo kupiłem do sedana i miał pasować. Witam, jeżeli ten zderzak do kombi ma Pan na zbyciu, to jestem zainteresowany jeszcze tylko kolor...., pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.