Gość frog86 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 posiadam primerkę p10 94r 1.6 16v sedan!! mam pytanko spalił mi sie aparat zapłonowy!!! aparat posiada zadko sotykane nr 22100-82J02 ktorych nigdzie nie moge dostac:( moje pytanie to czy moge wmontowac aparat o innym numerze seryjnym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość foxcorn Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 posiadam primerkę p10 94r 1.6 16v sedan!! mam pytanko spalił mi sie aparat zapłonowy!!! aparat posiada zadko sotykane nr 22100-82J02 ktorych nigdzie nie moge dostac:( moje pytanie to czy moge wmontowac aparat o innym numerze seryjnym?? witam, mam ten sam problem nr jest ten sam i też nie mogę nigdzie znaleźć, czy jest może ktoś kto będzie znał odpowiedź na to pytanie? zależy mi na czasie, a nie chcę kupować w ciemno aparatu o innym numerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 szukajcie na nissan4u.com po nr i silnikach znajdziecie odpowiedz ważne by np reszta elektroniki się zgadzała może różne roczniki różne nr ....pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.