PumaRST Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam, mam następujące 3 pytania: 1) czy czujnik poziomu paliwa we wszystkich benzynowych N15 jest ten sam?? Wydaje mi się ze tak ale wolę się upewnić 2) czy N15 ma kontrolki od wszystkich świateł przeciwmgielnych?? światła palą się z obu stron auta, ale kontrolka pali sie tylko jedna po zapaleniu drugich świateł. 3) Dziś musiałem wyciągnąć fotel pasażera i rozpiąć przewód od AirBag-u. Niestety po podpięciu wszystkiego zaczęła mi migać kontrolka ostrzegająca. Mam 100% pewność że poduchy są ale nie bardzo chce mi sie jechać do ASO na usunięcie błędu i tu moje pytanie czy da sie go jakoś usunąć samemu. Z góry dzieki za odpowiedź PumaRST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Odnośnie pytania 2 to u mnie pali się tylko kontrolka od świateł przeciwmgielnych tylnych. Od przednich halogenów nie ma kontrolki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumaRST Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 aha czyli tak ma być dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.