Gość M@rek Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Witam, mam pytanie ( być może banalne ) jakie jest prawidłowe ciśnienie w oponach 215/55/18. Sprzedają samochód na takich oponach, a informacja taka nie jest nigdzie zamieszczona ( przynajmniej ja nie znalazłem ) Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 nigdy nie słyszałem żeby rozmiar opony miał wpływ na ciśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Witam, mam pytanie ( być może banalne ) jakie jest prawidłowe ciśnienie w oponach 215/55/18. Sprzedają samochód na takich oponach, a informacja taka nie jest nigdzie zamieszczona ( przynajmniej ja nie znalazłem ) Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. a gdzie szukałeś tej informacji? Ja bym szukał w instrukcji albo na naklejce na samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@rek Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 W instrukcji są opisane dla 16 i 17, a naklejki w miejscach gdzie zazwyczaj bywa ( drzwi, wlew paliwa itp. )nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość small Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 ciśnienie 2.2, w przypadku kompletu osób i pełnym bagażniku do 2.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@rek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Dziękuje small. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trebor1d Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Dziękuje small. w moich 18 jest 2.32 (max. 2 osoby bez obciazen). powinno wystarczyc dla ciebie rowniez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.