Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

DOROBIENIE KLUCZYKA

Gość pronto123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam taki problem. Chcialbym dorobic kluczyk do Nissana TIIDA. klucz jest z immobillaizerem. I teraz pytanie: czy da sie dorobic klucz wylacznie po numerze VIN np w ASO, czy konieczne jest moze zostawienie auta w serwisie? czy da sie to zrobic moze jakos inna droga? I jaki jest przyblizony koszt takiej uslugi?

Jakiś czas temu pytałem się o kluczyk do almerki N16 - koszt 1050PLN, auto musi pojawić się w serwisie w celu zakodowania kluczyka w komputerze samochodu.

OPCJA II

w centach handlowych można dorobić kluczyk z kopią immo, koszt około 200-300PLN - brak pilota w kluczyku

OPCJA III

kupujesz na allegro kluczyk, dorabiasz grot, chłopaki z kompem Ci go dokodują, trochę kombinowane ale masz ciągle kluczyk z pilotem

Jak byś potrzebował taki kluczyk to daj znać mam od almerki N16 - mogę Ci opchnąć

• 2 tygodnie później...

Jakiś czas temu pytałem się o kluczyk do almerki N16 - koszt 1050PLN, auto musi pojawić się w serwisie w celu zakodowania kluczyka w komputerze samochodu.

OPCJA II

w centach handlowych można dorobić kluczyk z kopią immo, koszt około 200-300PLN - brak pilota w kluczyku

OPCJA III

kupujesz na allegro kluczyk, dorabiasz grot, chłopaki z kompem Ci go dokodują, trochę kombinowane ale masz ciągle kluczyk z pilotem

Jak byś potrzebował taki kluczyk to daj znać mam od almerki N16 - mogę Ci opchnąć

Witam , masz może jeszcze ten kluczyk od almery n16?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...