Gość skoczekx Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 proszę napiszcie jak rozebrać boczek przednich drzwi, bo głośnik prawy mi trzeszczy, mam zamiar zakupić dobrą używkę na alledrogo i wymienić go jeszcze w najbliższy weekend. nigdy nie rozbierałem boczków, nie chciałbym nic połamać. prośba o wskazówki i rady. a może ktoś z Was wymieniał oryginalne głośniki i podzieli się informacją, czy lepsze jest nagłośnienie? z góry dzięki skoczekx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość freunds Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Najlepiej ściągnij serwisówkę i dokładnie popatrz, ale w skrócie wyglada to tak, że masz śruby po uchwytem, klamką, wokół boczka są spinki plastikowe i tylko szczęście zdecyduje czy wszystkie wytrzymają proces rozbierania, czy któraś nie "strzeli", jak byś potrzebował to mogę za 50PLN opchnąć Ci dwa głośniki z N16 - jak zmierzysz to na 100% będziemy wiedzieć czy pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szef007666 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Ja jak rozbierałem przód to mi kilka zatrzasków dookoła klamki strzeliło niestety. A co do nagłośnienia to już po wymianie radia na Alpinke grało dużo lepiej. Jednak zdecydowałem się na zamontowanie midwooferów firmy Signat na przód i półki z elipsami marki Lanzar na tył (pólkę zrobiłem z mdf'u) + wzmacniacz Infinity. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.