Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

wymiana głośnika

Gość skoczekx

Rekomendowane odpowiedzi

proszę napiszcie jak rozebrać boczek przednich drzwi, bo głośnik prawy mi trzeszczy, mam zamiar zakupić dobrą używkę na alledrogo i wymienić go jeszcze w najbliższy weekend. nigdy nie rozbierałem boczków, nie chciałbym nic połamać. prośba o wskazówki i rady. a może ktoś z Was wymieniał oryginalne głośniki i podzieli się informacją, czy lepsze jest nagłośnienie? z góry dzięki

skoczekx

Najlepiej ściągnij serwisówkę i dokładnie popatrz, ale w skrócie wyglada to tak, że masz śruby po uchwytem, klamką, wokół boczka są spinki plastikowe i tylko szczęście zdecyduje czy wszystkie wytrzymają proces rozbierania, czy któraś nie "strzeli", jak byś potrzebował to mogę za 50PLN opchnąć Ci dwa głośniki z N16 - jak zmierzysz to na 100% będziemy wiedzieć czy pasują

Gość szef007666

Ja jak rozbierałem przód to mi kilka zatrzasków dookoła klamki strzeliło niestety. A co do nagłośnienia to już po wymianie radia na Alpinke grało dużo lepiej. Jednak zdecydowałem się na zamontowanie midwooferów firmy Signat na przód i półki z elipsami marki Lanzar na tył (pólkę zrobiłem z mdf'u) + wzmacniacz Infinity. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...