Gość Archee Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Witajcie, ostatnio pechowo się stało i moja Almerka zaliczyła stłuczkę. Muszę wymienić co nieco, m.in. lampy i kierunkowskazy (przód). Do tej pory miałem jakieś kiepskie zamienniki, ale chciałbym jednak założyć lampy oryginalne. Pytanie: po czym poznać czy lampy (i kierunkowskazy) są oryginale (nissana)? Będą miały gdzieś wytłoczoną nazwę nissan, czy może lampy robił dla nissana jakiś podwykonawca (jaki?). Model to N16 przed liftingiem. Z góry dzięki za pomoc -- Archee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość freunds Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 załóż sobie te po lifcie, musisz tylko w pasie przednim wyciąć przegrodę pomiędzy lampą a kierunkiem, gdybyś chciał mam idealną lampę (prawą) 150PLN mam praktycznie wszystkie części do n16 tel. 500-032-000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi82 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witajcie, ostatnio pechowo się stało i moja Almerka zaliczyła stłuczkę. Muszę wymienić co nieco, m.in. lampy i kierunkowskazy (przód). Do tej pory miałem jakieś kiepskie zamienniki, ale chciałbym jednak założyć lampy oryginalne. Pytanie: po czym poznać czy lampy (i kierunkowskazy) są oryginale (nissana)? Będą miały gdzieś wytłoczoną nazwę nissan, czy może lampy robił dla nissana jakiś podwykonawca (jaki?). Model to N16 przed liftingiem. Z góry dzięki za pomoc -- Archee jest napis nissan na lampach i kierunkach. u mnie oryginały są firmy valeo, więc chyba ta firma robiła na pierwszy montaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Archee Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 jest napis nissan na lampach i kierunkach. u mnie oryginały są firmy valeo, więc chyba ta firma robiła na pierwszy montaż. oooo... super, bardzo wielkie dzięki Pozdrawiam -- Archee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.