Gość klobukos Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Na wstępie proszę modów o nie zamykanie tego tematu i nie odsyłanie mnie do 'sam naprawiam'. Naprawienie mojej płytki dmuchawy graniczy z cudem, postanowiłem zrobić to inaczej. Zrobić układ rezystorów i bezpieczników bez płytki. Kiedyś, gdy nissanklub.pl był na innym serwerze, takowy schemat krążył po forum. Po przeniesieniu forum, stare tematy nie zostały przeniesione i schemat się rozpłynął. Ma ktoś ten schemat na komputerze, albo nawet rozrysowany na kartce? Byłbym bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 masz to co jest w manualu, powinno pomóc, jak już dobierzesz wartości to daj znać jakie dla potomnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyklop Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Mam prośbę. Czy możecie zmierzyć jaki jest opór na rezystorze, który omijamy lutując styki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.