Pieer Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Pierwsza fotka tutaj(na szybko z telefonu) https://www.youtube.com/watch?v=orUXFLy7KU0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 No nie wiem kto ma kiere po złej stronie,słyszałem że fajfokloki pierwsi mieli kodeks drogowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Oni mają po złej stronie!!! bo już idioci nie jeżdżą konno i mieczy nie dobywają !! Na siłę robili ze mnie mańkuta debile ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Znaczy Edi, że na koniu kierowca też siedzi z prawej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Na koniu kierowca siedzi po środku jak na Moturze i tak jest najlepiej !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Ponoć to prawda z tą kierownicą po prawj... Gdzieś czytałem, że za czasów furmanek jak faceci kierowali to w Anglii często się zatrzymywali jak się spotkał ze znajomym jadącym z przeciwka i zawsze sobie rękę podawali. A to było wygodne tylko wówczas jak się siedzi z prawej stronie na furze i podaje prawą rękę jadąc lewym pasem Tak że chyba u nas jest nie tak jak należy. Zresztą nie tylko w Anglii bo i Australia np ma z 2 strony kiwerownice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Oj! Nie trafia to do mnie ... chyba ,że w biegu anglicy "piąteczkę" sobie przybijali Na postoju to i w "naszym układzie" rękę można podać ... albo nogę(jak kto woli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 U nas szczególnie popularny jest gest pozdrowienia w postaci środkowego palca. A on wychodzi dobrze zarówno lewą jak i prawą ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beef Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) Tak na zdjęciu mi się wydaje, że spasowanie przedniej maski masz kiepskie przy zawiasie. Tak, sprawdzałem, zresztą zgodnie z tym, co wyczytałem na forum Wydaje mi się, że jest ok, a na zdjęciu to perspektywa. Edytowane 20 Lutego 2016 przez beef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Tak, sprawdzałem, zresztą zgodnie z tym, co wyczytałem na forum Wydaje mi się, że jest ok, a na zdjęciu to perspektywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dla mnie jazda lewą stroną była męcząca i tyle dla tłumoka to bez różnicy gdzie siedzi !!! nawet jak by siedział w bagażniku!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beef Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Mam pytanie do włascicieli bialych Kasiek - czy Wam też na początku "farbowały" uszczelki? Mam na mysli to, że po deszczu mam czarne smugi pod oknami Mam nadzieję, że kwestia nowosci i to minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Nie ja takiego zjawiska nie zaobserwowałem. A co do uszczelek: nie mogą nic brudzić bo są w procesie produkcji lakierowane specjalnymi farbami które powodują że ni etylko guma sie nie starzeje ale rónież lepiej wygląda (nie jak gumiaki z targu) i nie ściera. Jeśli Twoje brudzą radzę je wytrzeć jakimś płynem a jak będzie dalej to samo to reklamacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Pieer-onie, troszkę źle to ująłeś. Bo może uszczelki nie starzeją się tak szybko, ale jakie by nie były, to i tak z czasem się starzeją. Po latach tracą gumiane właściwości, zaczynają parcieć, pękać i takie tam. Z drugiej strony patrząc na resztę QQ, to akurat o uszczelki bym się nie obawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Drogi colinsie oczywiście że masz rację. Ja opisałem w odniesieniu do nie malowanej uszczelki i nie zdawałem sobie sprawy że Twoje bystre oko zinterpretuje to troszkę inaczej niż autor miał na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Za oknem pogoda ciągle ponura więc wrzucam jedno foto mojego QQ na chorwackim wypasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajacus Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 A to mój QQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.Byd Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) i moja "Kaśka" Edytowane 13 Marca 2016 przez Robert.Byd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Kolego przepiękne te felgi jak Ci się jeździ na 18" gdzie kupowałeś? może ktoś widział gdzieś podobne? to w ogóle oryginalne nissanowskie? Felgi oryginalne, jeździ się bardzo dobrze, nieco stabilniej niż na 17". Felgi znalazłem na allegro, oddałem swoje 17" w rozliczeniu, kupiłem 18". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Wielkanocny wyjazd(park narodowy Cairngorms, Szkocja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 gambiting , myślałeś żeby prysnąć pampersa sprayem w kolorze nadwozia ? ...Dziwne to zdjęcie , coś się "gryzie" tylko nie wiem czy kolory "zderzak, pampers, buda" czy perspektywa zdjęcia ? Niby Qq i Qq+2 to prawie identyczne auta , jednak podcięcie szyby i tylne odblaski w zderzaku robią sporą różnicę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Fergul - nie myślałem, bo takie przeróbki nigdy mi się nie podobały, przyszło takie auto z fabryki to takie jest. ALE - drugi raz bym go z pampersem nie zamówił, masz rację że jest zbyt duży misz-masz kolorów z tyłu - szary pampers, czarny zderzak, kawowy lakier i czerwone światła - za dużo tego. W ogólnie nie ogarniam czemu QQ+2 ma tą nakładkę a nie jak zwykły QQ prosty zderzak, ale skoro już musi mieć, to powinna być czarna i tyle. I nie,nie będę tego zmieniał już,bo w październiku kończy mi się leasing(3 lata przeleciały tak szybko jak nie wiem,wydaje mi się jakbym się wczoraj zapisał na to forum) i będę kupował coś innego pewnie. Tu jest z innego profilu, oraz przód - przednia podoba mi się zdecydowanie bardziej niż tył :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Moje maleństwo w końcu umyte i po woskowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lis.gdansk Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Witam a to moje maleństwo zakupione w lutym ciągle ciesze się jak dziecko z niego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Witam a to moje maleństwo zakupione w lutym ciągle ciesze się jak dziecko z niego:) Mamma mia - ale się świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi