jaackoo Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam Ostatnio zauważyłem iż na wycieraczce pasażera zbiera się woda, która dostaje się przez uszczelkę w pobliżu filtra kabinowego. Na zdjęciach zaznaczyłem dokładnie która uszczelka jest wilgotna i kapie z niej woda. Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego ta uszczelka jest mokra? Pozdrawiam Jacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 użyj opcji szukaj : wpisz zielona spinka . temat wiele razy opisywany , wiec nie widzę potrzeby wdawać się w szczegóły . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P11DK Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Z ciekawosci wpisalem haslo jak podales. Wyszukiwarka znalazla jeden post, twoj post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 poprawie się " zieloną spinkę " ale to co powyżej napisałem powinno wystarczyć do odszukania postów na temat wody na dywaniku pasażera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 dokładnie jak kolega wyżej pisze. ja miałem ten sam problem i idąc tym tropem załatwiłem sprawę na dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.