Gość gelek21 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 WITAM! Poszukuję kostkę pod żarówkę ponieważ mi się stopiła. Szukałem na allegro, przeszukałem szroty i dzwoniłem do serwisu i nic nie znalazłem na razie. Może ktoś pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 H4??? jak nei znajdziesz to zakończ kable wtyczkami i będzie gitt, pare groszy w elektronicznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gelek21 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 h7. to znaczy prowizorkę już zrobiłem i działa ale wolałbym żeby tam była kostka oryginalna od p12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Mówisz o takiej kostce kostka H7 ? Żarówka H7 jest standardowa stosowana w innych autach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gelek21 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 dodaje fotki tej kostki o ktora mi chodzi wiec jak ktos cos takiego ma to nich daje znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bumcyk Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Pojedź na szrot i wytnij z jakiegoś auta co ma H7 i wtyczkę Hella.Ja wstawiłem chyba od skody i pasuje idealnie.Kostka Hella jest nawet rozbieralna. Powodzenia w poszukiwaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.