Gość clooks Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jak w temacie. Bylo wiele tego typu tematow, ale nigdzie nie znalazlem konretow. Co poza silnikiem bezie trzeba przelozyc ? Czy mozna zrobic to z angola? Gra warta swieczki ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek1305 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jak w temacie. Bylo wiele tego typu tematow, ale nigdzie nie znalazlem konretow. Co poza silnikiem bezie trzeba przelozyc ? Czy mozna zrobic to z angola? Gra warta swieczki ? pozdrawiam O kogo tu znalazłem pamiętasz ślizgaliśmy się kiedyś ja jeździłem z Bartkiem W:D Teraz też jestem szczęśliwym posiadaczem Almery . Powiem ci że też chcialem sobie zrobić z swojego 1.4 2 litry ale były to dosyć spore koszta i zmieniłęm na ga16de i aktualnie szukam sunnego gti . Z 1.4 na 2.0 To po prostu się nie opłaca chyba ze sam sobie wszystko zrobisz ale to ci zajmie dosyć sporo czasu silnik skrzynia biegów sprzęgło , pół osie , potem jeszcze musisz się jakoś zatrzymać więć troche roboty jest i nie taniej . Ja miałem dość duży budrzet i sobie odpuściłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość clooks Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 1.4 do 1.6 dla mnie malo sensowne, nic prawie nie zyskujesz. Musialem wymienic piec, i wrzucilem kolejny 1.4, i to byl dobry krok. Co do 2.0, to pieprzyc koszty liczy sie fun ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrolinex Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tu masz linka do swapa OSY :http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/56380-project-snowflake-czyli-n15-sedan-gti-dubai-white/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek1305 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 1.4 do 1.6 dla mnie malo sensowne, nic prawie nie zyskujesz. Musialem wymienic piec, i wrzucilem kolejny 1.4, i to byl dobry krok. Co do 2.0, to pieprzyc koszty liczy sie fun ! No jak nic z nim nie zrobisz potem to nie zyskujesz Ja tam wzorowalem sie na projekcie coobcia przegonić gti:D I myśle że dużo zyskłałem:D Ale teraz szukam sunny gti:D i to będzie dopiero Fun:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.