Gość leszek68 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Mam problem z p12 podczas hamowania włancza sie kamera cofania , to samo dzieje sie podczas wrzucania kierunku dziej sie to samo ... W niczym to nie przeszkadza , ale cos jest nie tak i to mnie niecierpliwi .. Czy ktos zna przyczyne tej awari bardzo prosze o rade ... Jeszce jedna sprawa , kilka tygodni temu zly czlowiek wyrwal mi zaslepke spryskiwacza ksenonoe ,, gdzie mozna cos takiego dostac sam sprwskiwacz dziala bez zarzutów !!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLF79 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Mam problem z p12 podczas hamowania włancza sie kamera cofania , to samo dzieje sie podczas wrzucania kierunku dziej sie to samo ... W niczym to nie przeszkadza , ale cos jest nie tak i to mnie niecierpliwi .. Czy ktos zna przyczyne tej awari bardzo prosze o rade ... Jeszce jedna sprawa , kilka tygodni temu zly czlowiek wyrwal mi zaslepke spryskiwacza ksenonoe ,, gdzie mozna cos takiego dostac sam sprwskiwacz dziala bez zarzutów !!!!!!!!!!!! Witam, miałem kolego to samo spowodowane jest to słabą masą tylnych lamp.poszukaj na forum dowiesz się co i jak,a co do zaślepki to albo szrot albo serwis z tego co się dowiadywałem to cena kompletu w serwisie nissana lublin to ok.400pln sama zaślepka to nie wiem ale występują tylko czarne więc dochodzi malowanie.u mnie wyrwali razem ze spryskiwaczem i jestem w trakcie poszukiwań.Jak coś namierzysz to podrzuc temat.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jeśli chodzi o kamerę cofania, to jak WOLF napisał - było sporo na forum. Co do zaślepki - może coś dorobisz. Jeśli sam spryskiwacz działa to na pewno da się do niego domontować zrobioną zaślepkę. Sam kiedyś dorabiałem taką zaślepkę, ale do felg ALU. Brakowało mi dwóch dekielków, a były nie do kupienia. Wystarczy odpowiednich rozmiarów kawałek tworzywa, urządzenie typu Dremmel też będzie bardzo pomocne. Da się - na pewno. Podeślij fotkę tego co pod urwaną zaślepką - może coś doradzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiotas Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 staraj sie nie chamowac kolego sorry mialo byc HAMOWAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djanek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam, prawdopodobnie w którejś z tylnych lamp nie łączy masa, ja tak miałem. Jeden z pinów w kostce lekko wsunął się do środka. Wyczyścić, sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leszek68 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam, prawdopodobnie w którejś z tylnych lamp nie łączy masa, ja tak miałem. Jeden z pinów w kostce lekko wsunął się do środka. Wyczyścić, sprawdzić. Dziekuje za wskazowki , bede musial to sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.