Gość damiano1718 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 pomozcie , jak ruszalem swoja primera p11 1.6 1998r.i wlaczalem kierunkowskaz to patrze ze NIC!! zginely nagle, nie dzialaly przez dluzszy czas! poźniej primera postala ok 1h i gdy wsiadlem ruszam i cos mnie podkusilo wlaczyc awarycje i dzialaja, pobawilem sie tak 3 razy i KONIEC. znowu nie ma kierunkowskazów i awaryjnych? co moze byc przyczyna? przerywacz? przekaźnik? gdzie one sie znajduja? ???? prosze o szybka POMOC!!! dodam ze mam zamykanie z pilota, i jak zamykam to normalnie mrugna wszystkie swiatla awaryjne, a jak otwieram to mrugna 2x, a i mam cos polamana konsolke i to tylko przy jednym przekazniku! ALE TO NIE TO RACZEJ BO DO TEJ PORY WSZYSTKO DZIALALO JAK NALEZY! wiec juz nie wiem co to moze byc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 pod maska bezpiecznik tail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damiano1718 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 problem rozwiazany, 20-30zm nad pedałem gazu znajduje sie przerywacz, wypielem kostke, rozebralem przeczyciclem 2 styki ktore chodza zlozyłem i smiga:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.