jarek walewski Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Witam.Chciałem się spytać czy ktoś wie które przewody przy stacyjce są odpowiedzialne za odpalanie? Cały czas mam problem z odpalaniem przez kiepską kostkę i chciałem to obejść montując sprytny przycisk aby w razie W urochomić kluczykiem kontrolki, a przyciskiem odpalić resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Benzyna czy diesel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek walewski Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Benzyna 1.2 Już się udało.Należy połączyć przekaźnikiem niebieski i biały (tak wyszło u mnie).Wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulpk Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Benzyna 1.2 Już się udało.Należy połączyć przekaźnikiem niebieski i biały (tak wyszło u mnie).Wszystko działa. Witam, jest szansa na obszerniejszy opis i ewentualnie fotki ?..pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Witam, jest szansa na obszerniejszy opis i ewentualnie fotki ?..pozdrawiam Kolega pisał to 5 lat temu, a ostatnio na forum był w kwietniu - ale w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.