Gość kloocek Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Witam. Zdecydowalem sie w koncu pokazac moje 350z jestem gotowy na krytyke prosze wypowiadajcie sie jeszcze maly opis: rok 2006 po FL 286KM wersja US zrobiony dolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Zderzak mi kompletnie nie podchodzi, ale Tobie ma się podobać Fajny felunek Ładnie się prezentuje na pomarańczowym, ale ja bym się pobawiła jeszcze trochę i dekielki też bym pomalowała na pomarańczowo, a tylko znaczek nissana na srebrno/czarno No i wrzuciłabym do tego czarne nakrętki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kloocek Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 wlasnie nad dekielkami i srubami byly wielkie debaty i szczerze na zdjeciu to faktycznie nie wyglada rewelacyjnie ale na zywo juz troszke inaczej. laczy sie srebrny z klamkami i znaczkiem na nadkolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 wlasnie nad dekielkami i srubami byly wielkie debaty i szczerze na zdjeciu to faktycznie nie wyglada rewelacyjnie ale na zywo juz troszke inaczej. laczy sie srebrny z klamkami i znaczkiem na nadkolu A no bardzo możliwe Nie widziałam na żywo więc kłócić się nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 zetke widziałem na allegro przyjemna pytanie techniczne: sa jakies wieksze problemy z wsadzeniem bixenona do przedlifta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Całkiem fajnie się zgrywa taki kolor felg. A że to wersja US to brakuje hamulców Brembo, mam takie na sprzedaż jak coś, przód i tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ciekawe ile dodał albo zabrał dolot, ktoś może ma wykres z hamowni przed i po zmianie dolotu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.