Gość leszekb Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 witam mam pytanie za co odpowiada brakujący przekaźnik ? w autku wydaje się, że wszystko działa no ale jak widać brakuje jednego przekaźnika od czego on jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuh1305 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Z tego co pamiętam na tych przekaźnikach powinna być klapka a na niej napisane, który przekażnik do czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 u mnie też wszystko działa, a wygląda to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leszekb Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 może to od halogenów ? bo po włączeniu stacyjki jest na jednym styku 12 V nic więcej. Może zróbmy tak: ja wyjmę ten co brakuje u Ciebie i napisze co przestało działać a Ty wyjmij tego co brakuje u mnie i też napisz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 okej, ale najwcześniej jutro bo nie mam teraz auta pod ręką. i jeszcze taka sprawa że ja nie mam halogenów, fabrycznie były, ale po wymianie zderzaka wpadły zaślepki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leszekb Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 po wyjęciu przekaźnika tego co go niema u Ciebie nadal wszystko działa u mnie normalnie... dziwne ale tak jest... pewnie podobnie będzie u Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuh1305 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zrobiłem foto swochi przekaźników i plapka z opisem. Jak ktoś jest ogarnięty w tym temacie to prosze o przetłumaczenie nazw na polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 po wyjęciu przekaźnika tego co go niema u Ciebie nadal wszystko działa u mnie normalnie... dziwne ale tak jest... pewnie podobnie będzie u Ciebie... dokładnie tak. nadal wszystko działa, jedynie wiatraki nie sprawdzone, bo nie zagrzałem auta. wg rozpiski zuha to u Ciebie niema przednich p/mgielnych, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leszekb Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 dobrze jest mieć taki opis na skrzynce z przekaźnikami.. :-) szkoda że niema dokładniejszego opisu co i gdzie założyć by były te światła. Przekaźnik w sumie już odnaleziony, pewnie koło akumulatora bezpiecznik trzeba dołożyć i włącznik w dźwigni od kierunków ? czy dobrze myślę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.