Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[350Z] Projekt Kaniowy - oczekiwanie na wątek w dziale projektów.

Kaniowy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

To będzie chyba dobre miejsce żeby pokazać co tym czasem podziało się u mnie auto praktycznie na wykończeniu to można zacząć odkrywać karty ;)

Auto zostało kompletnie wygłuszone

86309701.jpg

59589850.jpg

Zestaw jaki zagra jest ze stajni Digital Design

71543060.jpg

Sterować tym będzie jednostka Alpine

alpine1g.jpg

Wszystko było tak upychane żeby auto nie traciło na swojej i tak już małe użyteczności

97253994.jpg

Następnie została wpasowana na sucho klatka żeby zobaczyć czy nic nie trzeba zmieniać przed obszyciem środka

cusco2.jpg

cusco4.jpg

Po rozebraniu auta do gołej blachy wszystko zostało obszyte w czarnej nappie przeszytą turkusową nicią

ni4h.jpg

skra1.jpg

ni1a.jpg

img1427c.jpg

Reszta została obszyta czarną alcantarą

alcantara.jpg

Całe aluminium zostało zastąpione turkusem w pół macie a części plastików pomalowana w piano black

turkuscucso.jpg

43329715.jpg

94031993.jpg

74063260.jpg

92491981.jpg

27173899l.jpg

Całość dopełnia dość innowacyjny rodzaj przeszycia

plastry2yc.jpg

plastry1.jpg

A na koniec coś z czego jestem aktualnie najbardziej dumny czyli gotowe CSy

cs1gk.jpg

cs2l.jpg

Auto już praktycznie poskładane jak ogarnę jakąś profi sesję to zamieszczę jak to końcowy wyszło

• Upvote 1

Kaniowy, super projekt, ale to nie jest dobry temat... Załóż prosze swój temat w dziale projektów na forum. Przeniosę Ci tam wszystkie posty chłopaków na temat Twojego projektu, które sa tutaj.

Jest tez inna opcja - edytuj pierwszego posta tutaj na taki rozpoczynający topic projektu i przerzucę ten temat do działu projektów.

Po co przerzucać, lepiej tu zostawić i ew tam dać link.. przynajmniej będę na bieżąco i inni zainteresowani pewnie też, ..bo praktycznie nie zaglądam poza dział NX, SX, ZX, Z :rolleyes2:

Edit: Ewa widzę, że pracujesz nad tym :)

Edytowane przez BossNY

Po co przerzucać, lepiej tu zostawić i ew tam dać link.. przynajmniej będę na bieżąco i inni zainteresowani pewnie też, ..bo praktycznie nie zaglądam poza dział NX, SX, ZX, Z :rolleyes2:

Edit: Ewa widzę, że pracujesz nad tym :)

No to trzeba będzie zacząć zaglądać chociaż do działu projektów ;) Paweł, nie wiem czy byłbys zadowolony gdyby powiedzmy aktualne 4 projekty toczyły się w jednym topicu - modzenie autek ;P Za dwa tygodnie nikt by nie wiedział które posty sa do kogo ;P Nie wspominajac o tym, że ja np. mam tak, że kojarzę jakieś rozwiązanie/części z konkretnym samochodem... Zdecydowanie lepiej jest później szukac w uporządkowanych projektach niż w jednym bałaganie.

Takie moje zdanie - jak macie inne - dawajcie! :)

Pracuje, bedzie wszystko pod ręką... za jakiś czas :P

fajnie fajnie :) natomiast troche do mnie nie przemawia panel srodkowy , zegary ,ramka jakos chyba za duzo tego turkusu :P ale chetnie zobacze efektt finalny pewno sie myle :blush:

p.s.kubły rewelka deska obszycie łał :devil:

Edytowane przez worm#21

Ja to się boje już tu pisać bo Ewa_hb mi zaraz bana da :D ale nie uzyskałem odpowiedzi co mam zrobić w końcu z tym tematem to wkleje jeszcze tu zdjęcie. A proponował bym zrobić przyklejony team w tym dziale z projektami Z ;)

sumoforum.jpg

Bo pasuje do stylu w jakim auto jest robione ;) jestem od 10 lat bardzo aktywnie powiązany z polską sceną tuningową i auto jest robione pod tego typu imprezy i dla zaspokojenia mojego hobby :D tak że w sezonie 2013 auto zaliczy trochę europejskich imprez.

A tak swoją drogą nie sądziłem że taka klatka tak usztywni samochód jak dla mnie jest znaczna różnica w porównaniu z przed montażem