Fiolet Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Ma ktoś jakieś doświadczenia z kamerą samochodową do nagrywania, co się dzieje przed autem? Znalazłem kilka ciekawych ofert, w tym http://www.neo24.pl/?p=manta_mm308_car_black_box&aff_id=101372 na youtube jest kilka filmów, w tym jeden bardzo słabej jakości. Może ktoś ma już coś podobnego i może polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yan_2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ma ktoś jakieś doświadczenia z kamerą samochodową do nagrywania, co się dzieje przed autem? Znalazłem kilka ciekawych ofert, w tym http://www.neo24.pl/?p=manta_mm308_car_black_box&aff_id=101372 na youtube jest kilka filmów, w tym jeden bardzo słabej jakości. Może ktoś ma już coś podobnego i może polecić? Mam BLUEBIRD BLACK BOX 1 i nie polecam, gdyż nagrania są kiepskiej jakości (mimo rozdzielczości 1280x960) a obsługa jest zbyt skomplikowana. Przekonałem sie też, że nie należy kupować takich kamer o zbyt szerokokątnym obiektywie gdyż dają niemiły efekt tzw "rybiego oka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maper Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Proponuję: http://www.auto-swiat.pl/1-nasz-test-5-kamer-samochodowych http://www.auto-swiat.pl/zdjecia/jazda-pod-okiem-kamery-zobacz-do-czego-moze-sie-przydac-samochodowy-wideorejestrator/1#gallery może się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolet Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) dzięki maper , właśnie zamówiłem polecanego w artykule mediatecha pod nazwą Roadrunner HD1 jak będzie padaka to najwyżej oddam, dlatego zdecydowałem się dać więcej, ale zakupić w normalnym (nie internetowym) sklepie. podzielę się wrażeniami jak już będę go miał OK, jestem po paru dniach użytkowania, nie jest źle, obraz czysty, nie lata jak potłuczony nawet na wybojach, widzi w nocy zupełnie OK. Instalacja w miarę prosta. Urządzenie wygląda w miarę estetycznie. Zamontowałem je na stałe pod sufitem za fotelem kierowcy. Może nie ma tak szerokiego konta jak na przedniej szybie, ale nie zdejmuję go jak zostawiam gdzieś auto. Z zewnątrz praktycznie nie widoczny. Co mnie mile zaskoczyło to bardzo długi kabel - kilka metrów, spokojnie styknie żeby puścić bokiem przez słupek do kamerki. Kamerka praktycznie bez obsługowa, zapominasz, że masz ją w aucie a w razie stłuczki może się przydać. Koszt 200zł kamera, 80zł szybka karta SD 64 GB. Aha, nie działa bez karty SD, o czym producent nie wspomina. Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez Fiolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BAFOMET Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Rejestrator jest obecnie bardzo praktycznym rozwiązaniem w samochodzie. W razie wątpliwości na drodze, może dużo wyjaśnić. Dodatkowa opcja nagrywania na postoju i w nocy może także ukrócić wybryki pod blokiem. Aktualnie ceny takich urządzeń są już badzo przystępne, za 150-250zł można wybierać spośród wielu ofert. Ceny różnią się w zależności od oferowanych przez producenta parametrów czy funkcji rejestratora. Poniżej zamieszczam link do filmu z nagraniem z urządzenia Blow Black Box. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Chciał kupić na prezent taka zabawkę Możecie mi coś polecić dobrego? Edytowane 27 Listopada 2014 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 kupiłem coś takiego i nie żałuję po doświadczeniach (3 sztuki takich za 90zł) ta w przeciwieństwie do pozostałych cały czas działa odpowiednik G1 chyba czy jakoś tak a cena dużo mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Ja myślałam o czymś takim: http://m.euro.com.pl/rejestratory-jazdy/prestigio-roadrunner-550.bhtml http://m.euro.com.pl/rejestratory-jazdy/smartgps-drivecam-dvr-600.bhtml http://m.euro.com.pl/rejestratory-jazdy/smartgps-drivecam-dvr-900.bhtml Edytowane 27 Listopada 2014 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 poczytaj TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Dino dziękuję . Lektura niezła hahaha Lukne oczywiście Edytowane 27 Listopada 2014 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 miłej lektury, ma jedną wadę jest za duży wybór w rozsądnych cenach dlatego tez podałem Ci mój link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Ja należę do tych leniwych Dlatego wolałabym szybką poradę hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 ja też dlatego poszukałem za Ciebie i podałem Ci link co kupiłem w rozsądnej cenie po lekturze w/w forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 :-) pobuszuje trochę dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 a ja polecam Overmax CamROad 2.2.Filmy dzienne na prawdę fajnej jakości, nocne nie sa złe.Cena 120-160 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Dzięki Ogólnie to chyba wszystkie fajnie nagrywają w dzień z tego co widzę . Gorzej z nagraniem w nocy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 No nie wszystkie kolega ma taka za 60 zł i nawet dzienne to tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Aaa to nie chce takiego badziewia ; ) Znalazłam coś takiego ; http://www.truecam.pl/zawartosc-zestawow-truecam/truecam-a7-zawartosc-opakowania/ Tylko nie wiem czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Te kamerki chodzą po 600 zł I szczerze to zamiast tego wolałbym kupić Mio miVue 358. Konkretna firma, i bardzo dobre nagrywanie w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 No zdaje sobie sprawę z ceny Ale chcę coś porządnego. Sprawdzę sobie co mi podesłałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 TO jest coś BARDZO porządnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Dobra Zapoznam się z tematem Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 a moze coś takiego http://www.sferis.pl/p/345471-komunikator-drogowy-yanosik-dvr-przedsprzedaz-do-5122014r-ydrv.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Dino dziękuję. Ale chyba wole sam rejestrator Chociaż .. hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 oj, Yanosik uratował mi już wiele razy mój portfel nei zawsze CB maja w zasięgu a tu masz dwa w jednym bo jak na razie navi to trochę słabe ale się dość mocno i szybko rozwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi