Gość mkocot Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Proszę o pomoc jak otworzyć auto, jest zapalone codzi już kolo godziny. Zapasowy kluczyk nie reaguje wymieniłem baterie i dalej nic, i nie chce wejść do zamka pod zaślepką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Proszę o pomoc jak otworzyć auto, jest zapalone codzi już kolo godziny. Zapasowy kluczyk nie reaguje wymieniłem baterie i dalej nic, i nie chce wejść do zamka pod zaślepką. masz brudny zamek - popsikaj WD40 w zamek, wsadzaj klucz i przekręcaj, wyjmij i znowu popsikaj WD40, wsadź z powrotem i tak az uda sie tobie otworzyć kluczykiem zamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mkocot Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Nic z tego klucz wchodzi tylko na 1/3 długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 psikaj i próbuj dalej albo poszukaj na necie nr telefonu do Pana kluczyka, który specjalizuje się w otwieraniu aut to otworzy tobie auto bez większysz szkód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slaweq22 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 podgrzewaj kluczyk zapalniczką i powoli sie dostaniesz, napsikaj płynu do spryskiwaczy albo do szyb powinno puszczać szybko bo jest alkohol : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Ojciec mówi Strzykawka i gorące borygo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 I jak poradziłeś sobie z problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 I znowu Panowie mamy przykład "jak dbasz tak masz" Przed zimą sprawne zamki to podstawa bo aku zawsze może paść,lub drzwi zatrzasnąć Raz na miesiac wsadzamy kluczyki do zamka,przekręcamy z 5 razy i pewność działania 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slaweq22 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 ja mam pilota i wazeline w spraju nawaliłem we wkładki i śmigam tak 6 lat żabą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 tylko że ta wazelina może Ci się po jakimś czasie zbrylić i syf zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mkocot Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Problem rozwiązałem, ale auto było odpalone ponad 5 godzin. Łyżka do wymiany opon podważone drzwi od góry drutem otworzyłem szybe i ot tyle. Swoja drogą dziwne żeby sie auto zamykało z kluczykami w środku tym bardziej kiedy jest odpalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja mam w mojej taki system że ja przekraczas 45 km/h to się zamykajć drzw(nie jest to wg mnie dobre bo w razie wypadku niby powinno się otworzyć ale wiadomo jak to wygląda) Ale żeby tak o..się zamknęły to dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mkocot Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Sprawdziłem aby nie być zdziwionym po raz drugi, wygląda to tak że, gdy auto jest zamknięte naciskam jeden raz przycisk otwierania to otwierają się tylko drzwi kierowcy ale zamykają się po 2 minutach. Natomiast jak naciśniesz dwa razy przycisk otwierania dzrzwi to otwierają sie wszystkie drzwi. Auto mam dopiero 2 tygodnie więc uczę się go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 A owszem,bo to co piszesz to jest system ANTYNAPADOWY z NATS U mnie to tez jest ale nie zamykają się po 2 minutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mkocot Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Może to jest przyzwyczajenie, ale wolę jak otwiera się auto na raz, tym bardziej, że zawsze pierwsza wsiada moja córka więc musze klikać zawsze dwa razy. Przy okazji pisania może kotoś polecić jakiś bagażnik na narty? A jak to jest z relingami bynajmniej ja nie mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 wiesz... możesz pogrzebac przy kablach i pozmieniać ale to bym osobiscie nie robil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 auto było odpalone ponad 5 godzin Ciesz się że straż wiejska nie wpadła bo za odśnieżanie na włączonym już mogą lepić mandaty to za takie 5 godzin to byś sprzedał auto i by nie starczyło na wszystkie mandaty No i jak koledzy piszą zrób coś z zamkami by w razie czego można było zapasowym kluczykiem otwierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mkocot Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 MIeszkam na wsi więc nie grozi mi to, a z zamkiem to masz racje musze go ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Teraz się stają popularne tzw straże WIEJSKIE więc i ty musisz się bać donald wie jak wyciągnąć kase z naszych kieszeni ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mkocot Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 To że drzwi mi się zatrzasnęły to też wina Tuska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dokładnie ;D po to żeby auto chodziło na wolnych i spaliło 14 litrow na motogodzinę,żebyś pojechał na stacje i zatankował przez co on bd miał kase z akcyzy,podatku i miiona innych kosztów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mkocot Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Mateusz_P11_144 kojarzysz faceta który ma fabrykę obuwia, przy Tawernie? Tak wypaliłem ni z gruszki ni z pietruszki bo widze masz rej. OKR mam tam dużo rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 A gdzie ta tawerna powiedz mi bo jest nawet jedna u mnie w mieście ale produkcji obuwia u mnie nie ma O jakiej mijscowości mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slaweq22 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 u mnie w n16 drzwi zamykają sie też same...nawet po odpaleniu jak nacisne hamulec wtedy blokuje dzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mkocot Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Jak ktoś orientuje się jak wyłaczyć to samo zamykanie się to będę wdzięczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi