tomek18ck Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Witam od wczoraj po trasie Wroclaw - Krakow dziwnie zachowuje sie moja alma. Gdy skrecam w prawo i dodaje gazu odcina mi jakby doplyw paliwa, autko dlwai siedopuki nie wyprostuje ... Trwa to tylko podczas skretu w pr. Kiedy jade prosto badz skrecam w lewo wszystko jest OK. Ktos cos moze powiedziec na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Gaz do regulacji? (jest LPG?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek18ck Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Gaz do regulacji? (jest LPG?) LPG brak. Nigdy nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Hmm to pomysłów brak z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 masz kontrolę trakcji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Kolega miał coś podobnego w motocyklu przy skręcie w jedną stronę głupiała mu elektryka może i u ciebie jest coś podobnie, jako że stacyjka i wiązka idą tuż przy kolumnie kierownicy to może jakiś przewód zwiera do masy lub odcina zasilanie przy ruchach kolumny. Takie coś mi przyszło na myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek18ck Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Kolega miał coś podobnego w motocyklu przy skręcie w jedną stronę głupiała mu elektryka może i u ciebie jest coś podobnie, jako że stacyjka i wiązka idą tuż przy kolumnie kierownicy to może jakiś przewód zwiera do masy lub odcina zasilanie przy ruchach kolumny. Takie coś mi przyszło na myśl. Tez mi sie cos tak wydaje ze wtedy brakuje iskry. A jak temu zaradzic, co moge zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Może faktycznie coś z kabelkami? Nie dokładałeś czegoś we własnym zakresie-nie puszczałeś gdzieś jakiś kabelków? Sprawdź czy nie wisi - nie obciera jakiś przewód /maglownica, kolumna kierownicy, krzyżak/. Nie pisałeś nic jakie to zakręty i czy w tym czasie używasz kierunkowskazu. Może jakieś niedomaganie z kierunkiem /przebicia/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kosay Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 miałem identyczną sytuację ale w poprzednim samochodzie golf 3 i skończyło się na pompie paliwa - po wymianie problem zniknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek18ck Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Teraz objawy sie pozmienialy znow. I mysle ze albo pompa albo przeplywka albo swiece. Napisze jak nie dam rady ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi