robertbydzia Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Witam serdecznie, jak widać to mój pierwszy post gdyż właśnie stałem się posiadaczem notka z silnikiem dci. Niestety jak to bywa po zakupie parę rzeczy wyskoczyło do zrobienia, najgorsze jest radio Auto kupiłem z radiem VDO które nie było sterowane z kiery, dokupiłem radio oryginalne, podpiąłem kostki i nic!, dalej brak sterowania dodam że, jest to tzw "małe" radio. Znalazłem 2 kostki ISO i je podpiąłem, w radiu znajduje się jeszcze 3 gniazdo jednak dokładnie takiej kostki we wiązce nie znalazłem, owszem są tam 2 kostki wolne większa i mniejsza jadnak do radia nie pasują Prawdopodobnie brakuje jakiejś przejściówki. Czy ktoś miał może taki problem??? lub ktoś się orientuje co zrobić?? Przed chwilą udało mi się ustalić, że powinienem kupić radio 2din ponieważ mam 3 kostki pasujące, obecnie mam 1din. Czy ktoś wie w które piny podłączyć sterowanie kierownicy???? (nie chce ponownie wydawać kasy na panel i radio) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notek-a Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Może pomoże Ci to zdjęcie? - niedawno wyjmowałem cały panel z radiem. Radio mam ze sterowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Dawno kolegi nie było... Witaj ponownie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notek-a Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Ano witam Ja byłem cały czas ale od ponad roku, z racji tego, że mam dużo więcej pracy, nie miałem czasu nic pisać. Zaglądałem często, ale nie wszystko nawet dałem radę czytać. Mam parę tematów do napisania - może przydatnych, ale na to muszę znaleźć trochę więcej czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Spoko - jak to mówią życie po prostu . Czekamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertbydzia Opublikowano 28 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Super, dzięki, w tygodniu się zagłębię w temacie i z pewnością dam znać NiestetY lipa :-( podłączyłem i nic. Jakaś wskazówka ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.