kylo_k2 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 ma ktoś? http://allegro.pl/blotnik-nissan-terrano-i-87-95-king-cab-l-p-patrol-i3639112779.html ewentualnie opinie poproszę, Zastanawiam się bo już nie chce mi się walczyć z korozją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 kupowałem do t2, i były ok, klienci z zagranicy też zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 ok dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwater Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Ja kupilem do T2, ale jeszcze nie zalozylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Teź myślałem nad nimi, ale słyszałem że są podatne na uszkodze nia mechaniczne, Ostatecznie kupiłem nowe stalowe i zabezpieczyłem dobrze antykorozyjnie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr5524 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 ma ktoś? http://allegro.pl/blotnik-nissan-terrano-i-87-95-king-cab-l-p-patrol-i3639112779.html ewentualnie opinie poproszę, Zastanawiam się bo już nie chce mi się walczyć z korozją Witam Nie polecam chyba że jezdzi się tylko po asfalcie.Rok temu założyłem do patrola wytrzymał ze dwa miesiące(jazda w terenie).kupiłem z blachy i nie obawiam się że wróce do domu bez błotnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 zapytam w IC czy dysponują zamiennikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarolissimus Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 A gdzie można dostać stalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat125 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 No właśnie - są gdzieś gotowe profile stalowe do T2 ???? Błotniki, progi itp czy pozostaje tylko rzeźba albo szrot??? bo mi ruda już zaraz dojdzie do klapki wlewu paliwa, a pod tylnym zderzakiem od strony błotnika już zjadła wszystko co mogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 progi są... hurtownia allegro oferuje takie prawie seryjne a hurtownie hutnicze oferują takie bardziej wytrzymałe paskudy... są też nadkola z laminatu... i to tyle... albo szrociarz albo metaloplastyk będa potrzebni jak chcesz coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekwit1 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Teź myślałem nad nimi, ale słyszałem że są podatne na uszkodze nia mechaniczne, Ostatecznie kupiłem nowe stalowe i zabezpieczyłem dobrze antykorozyjnie, Kolego napisałeś że kupiłeś nowe błotniki stalowe, podaj jakieś namiary, a może ktoś inny by polecił bo te używane to katasrofa i pod względem technicznym i finansowym. Szukałem zamienników stalowych kilka miesięcy i nic. Teraz samochód stoi u blacharza i nie wiadomo co robić, moje są fatalne, zamienniki tylko laminat a używane to tak jak wyżej napisłaem - to się chyba nazywa kwadratura koła. Jakby ktoś z Kolegów dodał jeszcze opinię na temat błotników z laminatów, może polecił jakiegoś sprzedawcę, który by doradził. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 błotniki z laminatu robi tylko jedna firma, laminat ma plusy i minusy, kwestia wyboru. błotników szuka w intercars, może maja a jak nie to może ściągną, dla mnie np ściągnęli reperaturki tylnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akara Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Tutaj masz oryginalne błotniki do tyrana .http://allegro.pl/nissan-terrano-pick-up-1987-87-blotnik-lewa-strona-i4028458279.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi