mysliwy2 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam Serdecznie Mam małe pytanko? Posiadam Nissana Terrano II wersja skandynawska ma on gniazdko z przodu gdzie się podłącza kabel do gniazdka 220 V i w ten sposób grzeje się olej zimą.Cohodzi mi o to że poszukuję takiego kabla z koncówką jakąś dziwną na bolce i nie wiem gdzie kupić i jak ten kabel się nazywa.Proszę o poradę i pomoc za co z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Napisz do siara74 wiem ze ma tak samo i coś chyba już znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 jeżeli twoje urządzenie nazywa się defa to masz tu http://allegro.pl/defa-przewod-zasilajacy-zewnetrzny-2-5m-olsztyn-i3660692976.html masz tylko grzałke czy bardziej rozbudowany system ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azm-61 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Najlepiej będzie jak kolega mysliwy2 zrobi zdjęcie tego gniazda. Nie będziemy musieli się domyślać jakie ono jest. Mogę spróbować załatwić przewód jeśli masz gniazdo (3) takie jak na zdjęciu. 1. Po lewej stronie zdjęcia - gniazdo grzałki.2. Środkowe zdjęcie - wtyczka do grzałki 3. Prawe zdjęcie - gniazdo do podłączenia przewodu zasilającego 230V - montowane przeważnie na zewnątrz samochodu. Oznaczenia na gnieździe nr 3 - DEFA 16A / 250V ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 jak byś miał taką wtyczkę to ja chętnie w rozsądnej kasie ,bo na alledrogo to od 80 pln się zaczyna ,a i tak nie wystarczy mi 2,5 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysliwy2 Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Witaj siara 74 ja juz zamówiłem kabel 5 metrowy koszt to 100 zł sa i 10 metrowe tam i kosztują 282 złote link do nich to http://www.motointegrator.pl/szukaj/przewody-i-zestawy-przylaczeniowe-6020501/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Jaką temperaturę ma powierzchnia grzałki? Olej się szybko skończy, jeżeli będzie miał pewnie powyżej 90C. Taki byle jaki, tani. Grzałka powinna być z termikiem np. 60C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.