Dżem Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Kto używa, jak to się sprawdza np do filmików z wakacji jakie pieniądze trzeba wydać za rozsądny sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) było coś o tym, ale znależć nie mogę tematu ... chyba że w "filmikach..." z tego co latem się rozglądałem to 400-600 trzeba wycelować za coś w miarę fajnego, jest parę istotnych parametrów... znalazłem coś http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/79677-filmiki-z-terrano-maverick-mistral-w-roli-gwnej/page-4 Edytowane 6 Stycznia 2014 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Kurcze ze 2 stówy może bym wybecelował ale 4 to już kładzie mój budżet na gadżety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 dlatego nic nie kupowałem ... omegi owszem tanie, ale po zmroku klapa, efekty "rybiego oka", samokasowanie w razie zapełnienia dysku, możliwość podpięcia karty zewn. no jest parę rzeczy ważnych też tylko w teren potrzebuję, chociaż za tą kasę to już nie bardzo Hugh kiedyś filmik wrzucił z takiej kamerki... i nawet całkiem fajnie to wyszło a w teren to w sumie żadne HiDef mi nie potrzebne, ani żeby numery rej. czytelne były, prawda? czy też pełna paleta kolorów tak że, po pierwsze wyznacz sobie górny pułap cenowy i poszukaj a dopiero porównuj no i chyba opiniom w necie nie ma co ufać za bardzo ,sporo naciąganych jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nr. blech mnie nie obchodzą, bardziej jakiś filmik z turystyka albo wakacji. Ostatnio coś w pierdonce widziałem ale nie pamiętam za ile to mieli, ciekawe czy coś warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 pewnie omega... wygląd kosmiczny, cena niska ale nic poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Prestigio RoadRunner 310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starosta159 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 W jakiej kasie to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziu Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 ok.180 http://www.ceneo.pl/24187550#tab=reviews_scroll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielZ Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Kupiłem za 50 zł i uważam że na taka zabawę i moje potrzeby wystarcza.Film +18 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 no i gitara jest, może tylko mógłbyś ją nieco dalej z tyłu zamontować żeby maskę było widać, bo trzeba się domyślić że to to w ogóle przed autem się dzieje ale co do samej jakości to pewnie że wystarczy ... chyba się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taran Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Właśnie kupiłem i testuję TrueCam A5. Wraz z kartą 32GB klasy 10 (najszybszej) kosztowało mnie to 630 zł. Do moich celów - nagrywanie relacji z wypraw i wyjazdów - znakomita. Ma przy okazji GPS i zapisuje współrzędne i prędkość a także odrębny przycisk do szybkiego robienia zdjęć, Ponadto oprócz przyssawki do szyby ma przyklejany na taśmę uchwyt a zdejmowanie kamery po jeździe jest bardzo szybkie i łatwe. Ma akumulatorek, więc mozna też kręcić poza autem. I to wszystko jest piękne tylko to "rybie oko" mnie wkurza, Testowo rejestrowałem "Wielkanocną jazdę z jajem" specjalnie w rozdzielczości 720p. Nagrania zajęły mi 13 GB a ich jakość całkowicie mi odpowiada. Teraz muszę opanować Windows Movie Makera aby to jakoś ogarnąć. Wracająć do sedna sprawy, biednego nie stać na marnowanie pieniędzy i sądzę, że rozsądne rejestratory samochodowe kosztują około 400 zł. a poniżej 200 zł to tylko zabawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 no tak, Dario ale ja to wyłącznie jako gadżet traktuję, tylko żeby jakieś pojeżdżawki nagrywać ... nawet żadna podczerwień ani HD nie są niezbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ja kupiłem takie coś http://olx.pl/oferta/kamera-samochodowa-hd-dvr-z-monitorem-2-5-tft-lcd-nowa-CID5-ID5wfd5.html bardzo dobrze się sprawdza i kosztuje 90zł nowa. Będę miał na zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielZ Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja kupiłem takie coś http://olx.pl/oferta/kamera-samochodowa-hd-dvr-z-monitorem-2-5-tft-lcd-nowa-CID5-ID5wfd5.html bardzo dobrze się sprawdza i kosztuje 90zł nowa. Będę miał na zlocie. Trochę przepłaciłeś mam to samo z http://allegro.pl/promocja-rejestrator-trasy-kamera-full-hd-dvr-pl-i4152944897.html Połowa z tego co piszą to lipa i w nocy to raczej nie zdaje egzaminu ale za taką kasę to nie wymagam nocnego rejestrowania. Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez DanielZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 no tak ... ale poza czarnym to już niezbyt komfortowo jedną ręką prowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Oj widzę że sami rezysezy i operatorzy kamer , a nawiasę mówiąc to ta kamerka za parę złotych jako gadżet robi robotę i chyba sam takową zakupię ażeby posiadać i filmować, nakręcać Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez gruby357 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Trochę przepłaciłeś mam to samo z http://allegro.pl/promocja-rejestrator-trasy-kamera-full-hd-dvr-pl-i4152944897.html Połowa z tego co piszą to lipa i w nocy to raczej nie zdaje egzaminu ale za taką kasę to nie wymagam nocnego rejestrowania. Tak ale ja dostałem jeszcze w tym kartę pamięci - więc suma sumarum to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 nie nio , wszechobecna inwigilacja zapanuje parę lat wstecz "mały Michnik" zrobił furorę ... teraz to przedszkole nie dosyć że komórka pokazuje "im" gdzie jesteś, to poprzez IP ... fejsa, jutuba wiedzą co robiłeś, karty kredytowe ... co kupiłeś orwell'owskie "1984" się kłania ... marudzę, a sam pewnie kupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred77 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Słyszałem, że rejestrator jazdy G1W NOVATEK robi furrorę i jest bardzo popularny i polecany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 nie nio , wszechobecna inwigilacja zapanuje parę lat wstecz "mały Michnik" zrobił furorę ... teraz to przedszkole nie dosyć że komórka pokazuje "im" gdzie jesteś, to poprzez IP ... fejsa, jutuba wiedzą co robiłeś, karty kredytowe ... co kupiłeś orwell'owskie "1984" się kłania ... marudzę, a sam pewnie kupię.. znak czasów można powiedzieć powszechna inwigilacja - Orwell miał nosa i to ponad 50 lat temu - albo inaczej ktoś kiedyś przeczytał i stwierdził ... w sumie czemu nie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 no ten mój co pisałem to okazuje sie ze po jakimś czasie zaczynają się filmy ciąć na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 a jaki czas poszczególnych sekwencji ustawiłeś? jeździłem z fikołkiem, miał ustawione 5-minutowe i w sumie fajnie się to ogląda, nie trzeba przewijać, łatwo odnaleźć dany fragment, mankamentem są z kolei parosekundowe "stany amnezji" pomiędzy poszczeg. odcinkami ... zwłaszcza w górach kiedy tyle ciekawego dookoła 5-10 minut to optimum chyba ... przy rejestratorach za rozsądną kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 no mam po 5minut, odstępy pomiędzy są niezauważalne, ale tak po godzinie pracy zaczyna się ciąć obraz ... może się matryca przegrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ja wczoraj zakupiłem takie cudo: Kamera Overmax 2.2 Full HD 1920/1080 Cena 136 zł z wysyłką. Jutro przyjdzie paczka i zaczne testy Myślę o zrobieniu tematu w którym byśmy mogli dodawać nasze klubowe sytuacje z dróg,przykłady debili,zagrożenia itd.Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi