Gość Szwedu Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Witam, plyty cd przestalo czytac, chcialbym wyciagnac sam naped cd, jak najlatwiej? Mam wersje z wyswietlaczem VFD. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abazior Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zacznij od wyciągnięcia plastikowego elementu pomiędzy zapalniczką a konsolą - to ten element z haczykiem od strony nóg pasażera. Pociągnij go do siebie łapiąc z prawej i lewej strony. Pod nim są śruby od konsoli. Mam wersję bez wyświetlacza więc nie wiem co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Witam, plyty cd przestalo czytac, chcialbym wyciagnac sam naped cd, jak najlatwiej? Mam wersje z wyswietlaczem VFD. Pozdrawiam Może ta stronka Ci się przyda? http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/43336-n16-odtwarzacz-cd/?hl=%2Bdemonta%C5%BC+%2Bradia&do=findComment&comment=522021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.