darekpro Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Piękna strona szkoda tylko że dla wersji z USA http://www.nicoclub.com/nissan-service-manuals Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Wprawdzie nie manual, ale TUTAJ masz katalog części dla cywilizowanych. Wrzucałem już to w wątku o częściach i numerach katalogowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 A moze sie komus przyda. http://www.enganchesaragon.com/InstKit/3PF0277_NI115DH_NI_Qashqai_XTrail_2014.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekpro Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 QASHQAI J11 Full Service Manual https://yadi.sk/d/Zjb162bvhTspL hasło: QASHQAIRUSSIASM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam32011 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Witampotrzebna mi instrukcja do Nissan Qashqai z roku 2015 wraz z instrukcją conect Adam,czemu nie czytasz i nie stosujesz się do wskazówek? Thunder wskazał Ci odpowiedni dział,a i tak piszesz posta w innym dziale do tego nieprzeznaczonym.Wiem jesteś nowy,rozglądasz się....ale na przyszłość użyj wyszukiwarki. Post przeniesiony na właściwe miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 A ktory to jest ten odpowiedni dzial, bo ja takze nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Moniczko,no ten!Adam nie mógł się odnaleźć i wypisywał posty w działach wogóle nie związanych z problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiatr Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Witajcie, właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem J11 z 2014 ale niestety nie mam do niego instrukcji czy mógłby ktoś poratować instrukcją w pdf'ie? wiatri.m@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zguba Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Witam serdecznie. Od kilku dni posiadam Nissan Qashqai z 2014. Nie posiadam niestety do niego żadnej instrukcji. Poratuje może ktoś skanem lub pdf-em polskiej instrukcji na adres: newton6@wp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Może tu? https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi3i-rxktDWAhWnK8AKHftGCAEQFggsMAE&url=https%3A%2F%2Fchomikuj.pl%2Flary284%2FWszysto%2Bo%2Bsamochodach%2FNissan%2BQashqai%2FNissan%2BQashqai%2B-%2Binstrukcja%2Bobs*c5*82ugi%2BPL%2C5125121570.pdf&usg=AOvVaw12SBLMYlsU08hdcToHA7O7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qashqai07 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Ta na chomiku to do j10 Jeśli ktoś może udostępnić do j11 to jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Ta na chomiku to do j10 Jeśli ktoś może udostępnić do j11 to jestem zainteresowany. https://drive.google.com/file/d/0B8rYezZPPCiRYmQ5STAtOXBhVnc/view?usp=sharing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SETA Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Czy dla samochodów w dieslu i benzynie jest ta sama instrukcja ? I czy dla różnych wersji wyposażenia też jest ta sama ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Instrukcja jest jedna ale jest uniwersalna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Witam wszystkich kolegow nie jestem pewien czy mi sie uda ale probuje Witam wszystkich kolegow nie jestem pewien czy mi sie uda ale probuje Jezeli jest ok dajcie znac J11 - OM13PL-0J11E0E.pdf 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Jest gyt malyna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako55 Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Witam wszystkich kolegow nie jestem pewien czy mi sie uda ale probuje Jezeli jest ok dajcie znac Witaj. Dzięki bardzo za pdf z instrukcją po polsku. Bardzo mi pomogłeś. Pozdrawiam Maciek. P.S Wszystkie Maćki to fajne chłopaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poldik Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Orientuje się ktoś, czy istnieje do Nissana coś na wzór Serviceboxa Peugeota http://public.servicebox.peugeot.com/pages/index.jsp albo coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 WWW.CARDIAGN.COM in inglisz anf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Witaj. Dzięki bardzo za pdf z instrukcją po polsku. Bardzo mi pomogłeś. Pozdrawiam Maciek. P.S Wszystkie Maćki to fajne chłopaki Dzieki i ciesze sie ze moglem pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipFK1 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Witam forum Nissana.Dziękuję Maćkowi za instrukcję do qashqaia.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavllo Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Ma ktoś pdfa do wersji po FL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Receptor Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Witam wszystkich kolegow nie jestem pewien czy mi sie uda ale probuje Jezeli jest ok dajcie znac Super dzięki tego szukałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary60 Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 W dniu 11.01.2018 o 18:52, Maciek napisał: Witam wszystkich kolegow nie jestem pewien czy mi sie uda ale probuje Jezeli jest ok dajcie znac J11 - OM13PL-0J11E0E.pdf Jest cacy. Tego poszukiwałem. Jestem nowym forumowiczem i posiadaczem Nissana Quashqai z 2015r - import bez instrukcji w języku Polskim Dzięki za wskazówki. POSZUKUJE JESZCZE INSTRUKCJI OD NAWIGACJI NISSAN CONNECT PO POLSKU DO J11 Stary60 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 W nawigacji wiele nie wskórasz,jest intuicyjna....i słaba.A mapa opóźniona przynajmniej o dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi