Jaroslavus Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 W przyszłym tygodniu odbieram z salonu QQ w wersji N-Tec i poszukuję nakrętek antykradzieżowych do felg. Możecie coś polecić bo cena 200 zł za komplet w salonie trochę odstrasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Porządne McGuard-y można dostać w okolicach 120zł: http://www.sklepopon.pl/mcgard-zestaw-zabezpieczajacy-m12x1-25x30-5-stozek-19-mm,a-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 McGuard-y kupiłem za 100zł. Mogę śmiało polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Lesiu, możesz wysłać linka do tych nakrętek? Też chce kupić do ori felg ale muszę mieć pewność że nasadka będzie pasować pod ori klucz. Wysłano z Nokia Lumia 925 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 W tym sklepie, do którego zalinkowałem jest pełna informacja, można samemu dobrać (zapewne w innych jest podobnie): Zestaw zabezpieczający M12x1,25x30,5 stożek 19 mm Nakrętka na gwint 12x1.25, całość nakrętki ma długość 30,5mm (odkręcamy swoją oryginalną, mierzymy i porównujemy czy mamy podobną, ale to jest tylko kwestia estetyczna), kształt na styku z felgą to stożek, nasadka na klucz 19. Wiem, że są różne te nakrętki, krótsze, dłuższe, widziałem na klucz 17, 19 (nie wiem jakie są oryginalne w QQ, obstawiam 19 albo 21), jak się dobrze poszuka po sklepach to dobierze się bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 U mnie leżą i się kurzą nakrętki za 100zł plus przesyłka sprzedam, Orginalne Nissan. Nie używane!! Wymiary- Wysokość nakrętki 31mm Szerokość obracanego zabezpieczenia szary kolor! -25mm Klucz nasadowy do odkręcania szerokość 28mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Pewno już nieaktualne, ale może się komuś przyda Zamiennik, a w zasadzie oryginał tyle że bez znaczka NISSANA to McGard 27179SU. Sprawdzone dzisiaj wkładałem do swojego przy zmianie kół. Edek01 - w nowy QQ J11 są śruby nie nakrętki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Edek nie chce mi sprzedać nakrętek! Wysłano z Nokia Lumia 925 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 A pomierzyłeś gniazda swoich alu felg jak ci pisałem na PW ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Jasne, 2x już do Ciebie pisałem. Wysłano z Nokia Lumia 925 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 System się je......................bo nic nie przychodziło do mnie Wysłałem do ciebie odpisz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 A wogole o jakich wy napretkach zabezpieczjacych piszecie? Myslicie, ze ktos wam kolo ukradnie i ucieknie? To w tych czasach ktos sie bawi jeszcze w kradziez kol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 a myślisz ,że skąd są koła ( a raczej felgi ) które kupiłeś na lato ? ( no chyba ,że wyjątkowo ktoś sprzedał swoje 18" felgi od N-Teca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Mnie raz ukradli koła zimowe z oponami, auto zostawili na cegłówkach, także ja mam teraz nakrętki na każdym aucie! Wysłano z Nokia Lumia 925 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Te Nissan/McGard to dobry produkt. Moim skromnym zdaniem zdecydowanie Nr 1 na rynku od bardzo dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) a myślisz ,że skąd są koła ( a raczej felgi ) które kupiłeś na lato ? ( no chyba ,że wyjątkowo ktoś sprzedał swoje 18" felgi od N-Teca ) Moje felgi byly zapakowane oryginalnie w Niemieckie paczki zawiniete dodatkowo jakas tasma tez z niemieckimi napisami. To pewnie niemiec niemcowi ukardl i sprzedal polakowi Ale tak na serio, to bym tak nie tragizowal ze to co na allegro to juz musi byc kradzione. Jest mnostwo felg 18" n-tec starszego modelu i ciezko uwierzyc zeby one kradzione mialy byc. Teraz coraz wiecej pojawia sie 18" nowego typu wiec tez nie zakladam, ze ten co handluje nimi to zlodziej. Edytowane 17 Marca 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusDE Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Czyli wszystko jasne. Koła pewnie od tej ekipy co to nocami je z niemieckich salonów wynosili (w zeszłym tygodniu w dzienniku było). Na posesjach mieli je na wartość 1.5miliona złotych. Joke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Edek01 sprzedał mi jednak te nakrętki i muszę pochwalić i polecić chłopaka na forum. Towar nówka, świetnie zapakowany w super cenie i to już z przesyłką, 48h od zakupu nakrętki na kołach. Pełna profeska! Bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiwaw Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Witam Mam pytanie, czy do tych alufelg;http://allegro.pl/nowe-oryginalne-felgi-nissan-juke-qashqai-kpl-i5879841926.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Motoryzacja-3_Cz%C4%99%C5%9Bci+samochodowe-620_Ko%C5%82a,+felgi-18730_Felgi-18731_Aluminiowe-249522będę potrzebował nakrętek stozkowych czy z podkładką, linki poniżej http://allegro.pl/nakretki-do-felg-nissan-juke-qashqai-almera-tino-i5475759052.html, http://allegro.pl/nakretki-nissan-terrano-micra-primera-juke-qashqai-i5048797685.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi