saydack Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam Nowa edycja naklejek:WYMIAR 1: 26x4cm (3zł/szt)WYMIAR 2: 34x8cm (6zł/szt)WYSYŁKA: 5złWzór jak wcześniej (LINK)Proszę o dane do wysyłki na pw. ZAMÓWIENIA ZBIERAM DO KOŃCA MIESIĄCA PIENIĄDZE PROSZĘ PRZESYŁAĆ NA:Arkadiusz SajdakmBank: 49 1140 2004 0000 3102 5100 7593 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Ja za mawia 2 duże z napisem Dymion Wzór taki jak poprzednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Ja poproszę 2x dużą, napis: Badger Styl ten 1 Edytowane 21 Lutego 2015 przez KubaTyran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr5524 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Zamawiam 2szt.wzor 1 z napisem piotr5524 te większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 to i ja wezmę te większe 2 szt. Romano i Enzo jednak wezmę 3 ,ENZO,ROMANO, TIGRA albo 5:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 ja poproszę 2 duże wzór 1 nadruk SIARA kiedy kase wpłacać -już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek1975 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 można jeszcze zamawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 saydck pewnie zarobiony i się nie odzywa ale puki lista nie zamknięta oficjalnie to zamawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 jak szybko wpłacisz na konto i wyślesz zamówienie to może ci się poszczęści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek1975 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) w takim razie zamawiam ,poproszę 2 szt (większe po 6 zł) z napisem SYLWEK (wzór nr 3) kaska przelana:) Edytowane 7 Marca 2015 przez sylwek1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Arek, pilna sprawa jeśli nie jest jeszcze zbyt późno to prosiłbym o jedną dużą naklejkę z imieniem KAROL ... tą z NKP i również tej samej wielkości, z tym samym imieniem z 4x4OFF puść sknerusa, to oddzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witam wszystkich. Zarobiony jestem ostatnio i wszystko się przedłużyło Do końca tygodnia tzn do 15 marca można jeszcze coś zamawiać w poniedziałek/wtorek wysyłam do drukarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUREK MAV Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 OKI to moje zamówienie masz , kasę wysyłam na konto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SieneK_68 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 coś się ruszyło w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Naklejki pojechały do druku - po weekendzie wysyłam wszystkim Edytowane 27 Marca 2015 przez saydack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek1975 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 ja dalej czekam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Wszyscy czekamy, spokojnie na pewno jak będą gotowe to dotrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUREK MAV Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 jop :-) poza tym jakieś święta były i poczta dopiero jajkowe kartki rozdziela nasze są w następnym koszyku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Szczerze to nawet na pocztę zwalić nie mogę - drukarz mi umarł chyba bo mi telefonów nie odbiera :/ jutro jak się nie dodzwonię to pojadę Tak że po raz kolejny wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Poczekamy ile trzeba Jeśli o mnoe chodzi to nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUREK MAV Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 ...- drukarz mi umarł chyba bo mi telefonów nie odbiera :/ jutro jak się nie dodzwonię to pojadę .... Zmartwychwstał czy trzeba nowego drukarza szukać ..?! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zmartwychwstał to pewnie za dużo powiedziane - ale do szpitala trafił :/ - na szczęście już jest wśród żywych, naklejki już gotowe będziemy wysyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 no i ament byndziem kleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek1975 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 naklejki dotarły .....dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Ja tez dostałem, są świetne, dzięki Saydack Edytowane 4 Maja 2015 przez Badger1s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi