skawin Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Witam, pisze w nowym poście bo do tamtego juz dawno nikt nie zagląda:) Tak jak pisałem z rana mam dziwny metaliczny pisk przez chwile jak wyjeżdzam z parkingu. Wymieniłem klocki z przodu no nowe (TRW Lucass) klocki tył są ok. Tarcze przód i tył są ok. Zamieściłem krótki film z dzisiaj jak ten pisk brzmi. Słychac go przy już przy 10 sek i tak przez kilka sek potem przy 30 sek aż do 40 sek. potem już spokój. Plik zamieściłem na rapidzie a nie na youtube mam nadzieje że nikomu to nie będzie przeszkadzało http://hotfile.com/dl/11112809/16cf841/MVI_1301.avi.html Jak myślicie czy to zwykły pisk i niczym sie nie przejmować czy to coś poważniejszego? Pozdrawiam PS Poprawiłem linka na hotfile (na rapidzie tylko 10 ściagnieć i lipa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retros Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Witam, pisze w nowym poście bo do tamtego juz dawno nikt nie zagląda:) Tak jak pisałem z rana mam dziwny metaliczny pisk przez chwile jak wyjeżdzam z parkingu. Wymieniłem klocki z przodu no nowe (TRW Lucass) klocki tył są ok. Tarcze przód i tył są ok. Zamieściłem krótki film z dzisiaj jak ten pisk brzmi. Słychac go przy już przy 10 sek i tak przez kilka sek potem przy 30 sek aż do 40 sek. potem już spokój. Plik zamieściłem na rapidzie a nie na youtube mam nadzieje że nikomu to nie będzie przeszkadzało http://rapidshare.com/files/272931960/MVI_1301.avi.html Jak myślicie czy to zwykły pisk i niczym sie nie przejmować czy to coś poważniejszego? Pozdrawiam popraw link na rapidzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.