itanium Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Witam. Jestem posiadaczem J10 1.6 z 2009 r. Gdzie jest zlokalizowany zbiorniczek na płyn do wspomagania kierownicy? Pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Tam gdzie jest serwo. O ile mnie pamięć nie myli zbiorniczek zamocowany jest do niego. Sory za szybko czytam To jest pompa wspomagania i faktycznie jest elektryczna na kolumnie kierownicy STC.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 A tam nie jest przypadkiem wspomaganie elektryczne? Bo jeśli tak, to zbiorniczka płynu nie będzie, a kolega wyżej wrzucił zdjęcie serwo hamulcowego ze zbiorniczkiem płynu hamulcowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Przeca to zbiornik płynu hamulcowego wraz z serwem . Colinsie, razem pisaliśmy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam. Jestem posiadaczem J10 1.6 z 2009 r. Gdzie jest zlokalizowany zbiorniczek na płyn do wspomagania kierownicy? Pozdraiwam Wspomaganie elektryczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Więc można powiedzieć, że zbiornikiem płynu dla tego wspomagania jest akumulator pojazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Dooookładnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fausto Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Tam gdzie jest serwo. O ile mnie pamięć nie myli zbiorniczek zamocowany jest do niego. Sory za szybko czytam To jest pompa wspomagania i faktycznie jest elektryczna na kolumnie kierownicy 2.jpg Rozpieprza mnie poziom niektórych użytkowników .Trzymajmy się zasady nie wiem -nie znam się ,siedzę cicho i się uczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Rozpieprza mnie poziom niektórych użytkowników .Trzymajmy się zasady nie wiem -nie znam się ,siedzę cicho i się uczę. NC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.