350z nismo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam, Czy wie ktoś gdzie można kupić sprzęgło do tej wersji silnika ? ASO jeszcze szuka, sklepy motoryzacyjne nie mają. Znalazłem kilka sztuk na tomson.com.pl ale to wszystko stage 2 i w górę. A ja potrzebuję stockowe bo silnik nie jest po przeróbkach. Będę wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Mam prawie fabrycznie nowe do sprzedania po przebiegu ok 6 tys km nawet nie dotarte do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
350z nismo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 komplet ? tarcza, docisk, łożysko ? i ile to u Ciebie kosztuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Wsio bez łożyska zresztą łożysko kupuje się oddzielnie w komplecie z wysprzeglikiem... mogę je sprzedać za 850zl tak jak wspomniałem jest w stanie jak nowe wymaga jeszcze dotarcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.