Rysiul30 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam serdecznie.Panowie,ktoś wie jaki klucz podejdzie do rozkręcenia ,demontażu całej kolumny tylnej wraz z amorkiem,sprężyną i poduszką?Konkretnie chodzi mi o odkręcenie poduszki od czubka amorka,tam gdzie jest śruba skręcająca amorek z jego górnym mocowaniem.Czym złapać ten płaski czubek amorka żeby się nie obkręcał???Może macie jakieś sprawdzone patenty??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Płaski klucz bodajze 6 lub 7 żabka francuska bądź też szczypce morsea i jakieś smarowidło typu wd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 http://www.promotorlublin.pl/?2695,klucz-do-amortyzatorow-5.2mm-vw-audi-nissan-an050011-35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlew Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 A ja proponuje kątówką przeciąć pręt amora przez sprężynę, a później już robota w imadle A tak przy okazji to poczytaj tematy o amorach od P12, ja właśnie na takich śmigam i ze zmiany jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.