Gość sylwek9876 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam wszystkich, przes ostatnie dni mam problem z imobilajzerem. Mianowicie co jakiś czas zapala się kontrolka imo, i nie mogę go odpalić. Czy można całkowicie odłończyć imobilajzer albo inaczej rozwiązać ten problem, moje auto to Primera p11 lift 1.8, z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Może pętla od immo przy stacyjce nie łapie, zdejmij plastki i sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekq Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 błąd IMMO na wszystkich kluczykach ? jeśli dla wszystkich to wyjścia są dwa: 1/ uszkodzona pętla - a. wymień pętle b. załóż By-PASS na IMMO - to wyłączy całkowicie IMMO c. wyłącz całkowicie IMMO przez program serwisowy z użyciem odpowiedniego kabla 2/ uszkodzone kluczyki: a. zakoduj kluczyki jeszcze raz b. załóż By-PASS na IMMO - to wyłączy całkowicie IMMO c. wyłącz całkowicie IMMO przez program serwisowy z użyciem odpowiedniego kabla a jeśli tylko jeden kluczyk działa to zakoduj go jaszcze raz lub zrób pkt 1b lub 1c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moraw2008 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam, Mam podobny problem w starszej micrze K11 96r. Po odpaleniu nie gaśnie CHECK i auto gaśnie po 2 sekundach a kontrolka "CHECK" zaczyna migać w szybkim tempie. Próbowałem na noc odpiąć aku, jednak jest to samo. Wcześniej przez ok m-c problem powtarzał się, jednak za drugim razem auto odpalało - teraz stanęło na dobre. To pewnie problem z immo, można jakoś odpiąć go prosty sposób? Stoje autem "w polu". Proszę o pomoc. P.S Ktoś mi doradził, aby wymontować komputer i tam najłatwiej jest odpiąć immo, czy ten trop jest dobry? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1zs Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Cześć miałem to samo 2razy za pierwszym razem rozblokowal się kluczyk (podobno) za 2razem wymieniłem któryś przekaźnik (ze szrotu) i od tamtej pory cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.