Mały wariat Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam. Czeka mnie wymiana przekładni kierowniczej w mojej P10 i mam wątpliwości...Posiadam wersję 1,6 hb i mam lokalnie dostępną przekładnię od kombiaka p10 2,0 lub P11 po lifcie. Wydaje mi się, że w przypadku P10-tki nie ma znaczenia silnik czy nadwozie ale wolę żebyście mnie upewnili. Moja obecna przekładnia ma wszystkie cztery rurki przykręcane w jednym miejscu, od przodu ale ta od kombiaka ma dwie od przodu i dwie z prawej strony...nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale innych różnic nie dostrzegam bo póki co, te "lepsze" od mojej są jeszcze zamontowane w autach na szrocie. Sprawa dosyć pilna i będę BARDZO wdzięczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Od kombi inna będzie. Co do p11 to nie wiem Mam od P10 1.6 hb przekładnie jakbyś chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały wariat Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 I jest to pewne że od kombi nie da się założyć do hb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Kombi ma wgl inne zawieszenie i inną konstrukcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.