Edek01 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) . Edytowane 29 Czerwca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Edziu o co chciałeś zapytać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Pytałem czy ktoś z Tiidowców ma zamontowane u siebie owiewki Heko ? Ale co tu pytać jak ludzie już dawno posprzedawali swoje Tiidy i zapomnieli jak ten samochód wygląda ,a co dopiero owiewki Heko Czyli Ranger sam zadaje pytanie i sam sobie odpowiadam -bo super pasują te owiewki i nareszcie jest cyrkulacja powietrza powietrza w kabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 A takie blaszki do włożenia w górną uszczelkę miałeś ? Włożyłeś ? Nie ma problemu z domykaniem szyb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Nie ma problemu z domykaniem bo owiewki są dobrze dopasowane ,na owiewkę idą po dwie cienkie blaszki ! Ja dokupiłem blaszki i mam po 3 blaszki na jedną owiewkę i jest sztywniej i nie ma problemu z domykaniem szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Super . Też się przymierzam do zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Super z owiewkami ,bez cicho ale duszno powietrze podczas postoju stało ,teraz świeże powietrze mam cały czas w kabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Z owiewkami jest głośniej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Jak szyby domykam dopiero powyżej 120 km/h A jeśli pytasz czy same zamontowane owiewki z zamkniętymi szybami generują hałas to nie u mnie cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Bo z lekko uchylonymi szybami i owiewkami to nawet powinno być ciszej niż bez owiewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Tak jest,ale mi szumy jakoś wybitnie nie przeszkadzają Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi