TESTER 1956 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Moc głośników musi być kompatybilna z mocą wzmacniacza bo inaczej będzie kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KONREY Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 No ale wlasnie glosniki chcialbym zostawic (taki zamiar )a wymienic tylko jednostke sterujace czyli powiedzmy wyjadz kostke podlaczyc spowrotem w nowej jednostce i juz. Czy to tak poprostu zadziala z systemem Bosse? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomekGT Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witam ja zamontowałem taką stację, niestety systemu Bosse nie miałem więc głośniki też musiałem wymienić, plus wycięcie otworów i zamontowanie tweeterów na desce rozdzielczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paulek1980 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Witam Chciałbym się podpiąć pod temat wymiany radia w QQ Mam Qashqaia z 2008r Oryginalnie zamontowane radio ze zmieniarką CD na 6 płyt, Bluetooth, telefonem i sterowaniem z kierownicy Model JD40A Mam zamiar zainstalować radio: JVC KW-R910BT 2 DIN MIKROFON 8GB Do radia JVC jest kabel główny od radia do 2 złącz ISO oraz mikrofon (podłączany w oddzielne złącze) Z Nissana wychodzą 3 kable: wiązka zasilająco - głośnikowa (szeroka biała 20 pinowa wtyczka), szary kabel z 2 przewodami od anteny i sterowania z kierownicy oraz 3 kabel z 5 przewodami (1 z nich jest odpowiedzialny za mikrofon bo jak odpiołem tą wtyczkę to nie było mnie słychać na głośnomówiącym przez BT) Proszę o pomoć jakie złączki kupić żeby to podłączyć - z tego co szukałem to są: Złącze NISSAN QASHQAI na ISO i Adapter antenowy Nissan-DIN prosty Tylko że brakuje mi tej 3 wtyczki w której jest kabel od mikrofonu to raz. A po drugie nie wiem do czego podłączyć ten przewód od sterowania z kierownicy. Mam nadzieję, że coś pomożecie? PS Jak wstawić zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi