djmassive Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Witam, Przy lince od biegów wypadło mi zabezpieczenie i nie mogę nigdzie znaleźć go w sklepach, być może źle szukam: zabezpieczenie linki skrzyni biegów Po wpisaniu w google są podobne, ale nie mogę tego znaleźć nigdzie. Może ma ktoś takie coś w garażu, albo nakieruje z czym to kupić. To jest coś tego typu: http://mercedesczesci.sklep2.pl/zabezpieczenie-wybieraka-zmiany-biegow-mercedes-6382620039-p-1358.html Edit: Próbowałem poprawić temat ale nie mam takiej możliwości niestety :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 a nie prościej kupic to w serwisie tu masz nr kat. 3640654J00 myśle ze jakichś trasznych piniędzy nie będzie to kosztować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmassive Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 O dziękuję za numer - będzie prościej teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarabl Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Witam, Przy lince od biegów wypadło mi zabezpieczenie i nie mogę nigdzie znaleźć go w sklepach, być może źle szukam: zabezpieczenie linki skrzyni biegów Po wpisaniu w google są podobne, ale nie mogę tego znaleźć nigdzie. Może ma ktoś takie coś w garażu, albo nakieruje z czym to kupić. To jest coś tego typu: http://mercedesczesci.sklep2.pl/zabezpieczenie-wybieraka-zmiany-biegow-mercedes-6382620039-p-1358.html Edit: Próbowałem poprawić temat ale nie mam takiej możliwości niestety :-( Chyba mi również wypadło bo również nie wrzucę 1, 3 ,5 (słychać było jakis metaliczny stukot jakby coś wypadło) jak się za to zabrać od strony skrzyni czy lewarka biegów? Kupiłeś tą część w salonie jakie koszty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.