Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Przyspieszenie 680 konnego Nissana 370Z boosted by Coobcio Garage

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No tak przyspiesza czerwona biedronka:

Ćwiarteczka w 11.4 sek przy 213km/h:

cwiartka%20Cudny_zpsir61uuz4.jpg

0-200km/h w 10.2 sek (przykładowo GTR 2015 z Lunch Controla robi w 12.5):

0-200%20Cudny_zpsq9xol55o.jpg

Roleczka 100-200km/h w 5.7 sek oraz 100-250km/h w 10.9sek:

100-250%20CUDNY_zpslcao30kg.jpg

Edytowane przez Coobcio

Jak mi w mojej braknie ognia to też tak będę chciał :-)))

Edytowane przez misio_de

Da się załatwić :)

Z racji tego że wśród mocny GTR-ów i RS6 brakuje trochę konkurentów, to zaczynam właśnie budowę czegoś równie wystrzałowego ale w budzie 350Z :)

Jeszcze delikatnie obecną konfigurację dopieścimy tak że 0-200 z pewnością będzie robić w poniżej 10 sek :)

Edytowane przez Coobcio

Bazowo DE. Automat straszna robotę by robił ale żeby sprawnie to ruszyło z dużą turbina to taki mini strzal z nitro plus 50koni i 100nm by się przydal

Ja już zacząłem odkładać złotówki na turbo, tylko musimy się spotkać żebyś mi powiedział ile ich musze odłożyć dla Ciebie ;P

A jak tam u Ciebie ile km już przejechane? Nic się nie dzieje bo pamiętam że byłeś przerażony tym co się stało z infem nw zlocie? Może wpadnę w jakiś weekend tam do P-z żebyś mnie powozil trochę :P

no to dawaj prześle ci coś na tel.przebyte 6000 km cisza w układzie korbowo - tłokowym nawet oleju nie bierze

• 2 tygodnie później...

No to buduję właśnie konkurencyjny projekt do tego ale w budzie 350Z - oj będzie się działo na niemieckich autostradach :D

O Panie kochany jak to za***rdala. Ja tez poproszę o fotel pasażera :) a czyja ta Z350 co będziesz robił?

O Panie kochany jak to za***rdala. Ja tez poproszę o fotel pasażera :) a czyja ta Z350 co będziesz robił?

Projekt ściśle tajny !! Nawet koloru nie zdradzę jedynie że rok 2005 z silniczkiem DE

On ma REV UP-a 2006r - tzn Jakub350 jeśli o nim mowa  :P ??

W Piatek jak pójdzie z planem to uruchamiamy sprzeta i docieramy, puki co na jednej lini paliwowej moc jaką celujemy to ok 550KM przy 0,7-0,8 bara :D

A tym czasem Czerwona diablica z Michałem na pokładzie wywalczyła dziś w Pile 1 miejsce w klasie Street RWD:

pila%20I%20place_zpsr5lvm7tj.jpg

Mała aktualizacja 0-100 w 3.7 sek :)

Cudny%20370Z%20by%20Coobcio%20Pila%200-1

I Ćwiarteczka w 11,64 przy 216km/h:

PILA_zpszhcrsqj9.jpg

Nowy filmik nakręci się jak trochę górną partię obrotów się poprawi... W tym sezonie 100-200km/h robić w 5 sek to by było coś :P Ale na obecnej turbinie raczej to nie realne...

Edytowane przez Coobcio