RamboTZN Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam mam problem ponieważ z moją Primerą P11 dzieje się coś niepokojącego tzn gdy jadę bez włączonej klimatyzacji samochód normalnie przyśpiesza nic niepokojącego się nie dzieje natomiast gdy włączę klimę auto jak by "zamula" przyśpiesza o wiele gorzej a podczas gdy chciałem zaparkować zgasł co nigdy mi się nie przytrafiło po odpaleniu rano obroty weszły na 1500 a po chwili spadły do 800 obrotów i ponownie weszło na 1500 dzieje się to gdy jeżdżę na klimatyzacji. Proszę o rade być może ktoś się już z tym spotkał rozumiem że są spadki na odpalonym nawiewie ale żeby aż tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 prawdopodobnie zaciera sie sprężarka klimy, miałem tak samo, jest to następstwo okazjonalnej jazdy na klimie a nei cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamboTZN Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Heh właśni tak też jeżdżę okazjonalnie da radę to zregenerować ? czy nową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 raczej zakup sprężarki bo regeneracja dość droga, ja sprowadziłem wtedy primke i po Helmucie tak mi się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamboTZN Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 ok dzięki sprawdzę jako coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.