Skotny Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Witam wszystkich Stałem sie posiadaczem terrano z 2004 roku i niestety nieuczciwy sprzedawca sprzedał z uszkodzonym silnikiem silnik nadaje sie tylko do remontu o ile jeszcze bedzie sie nadawał,mam możliwosc kupienia dobrego silnika z 2002roku (automatyczna skrzynia) czy ten silnik bedzie pasował do manuala czy byly jakies różnice 2.7 125km? pozdrawiam nikt nie jest w stanie mi pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 ciężko powiedzieć.... nie słyszałem żeby ktoś robił takie manewry odkąd tu siedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Wydaje mi się, że silnik powinien pasować, trzeba będzie tylko zmienic kolo zamachowe i sprzęgło. Jednak podkreślam, że TYLKO mi się wydaje, reki nie dam sobie uciąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 W temacie masz namiary na kogoś kto widocznie ma pojęcie, spróbuj podzwonić http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/100090-kupi%C4%99-r%C4%99czn%C4%85-skrzyni%C4%99-bieg%C3%B3w-do-terrano-ii-2004-27-tdi-125-km/ W jedynkach V6 mamy te same silniki w obydwu wersjach skrzyń, wydaje mi się że w TII 2,7 też nie będzie różnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skotny Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 lemmy69 dziekuje za podpowiedz,dzwonilem do tego pana i potwierdzil ze nie ma zadnej roznicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.