KAINE Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Od kilku dni trochę ogarniam autko i dziś podczas szukania usterki udało mi się odnaleźć luźną wtyczkę która była do sterowania lusterkami mała rzecz a cieszy Jednak znalazłem jeszcze kilka luźnych wtyczek pod maską i pod kierownicą i nie wiem do czego służą. Jeżeli ktoś coś rozpoznaje to proszę o info Pod maską jak wymieniałem bezpiecznik od świateł to znalazłem dwie wtyczki luźne , zdjęcie poniżej ________________________________________________________________________________________________________________________________ następny kabelek który znalazłem i którym ucieszyłem się był przewód od sterowania lusterkami ale z wiązki przewodów wychodziła taka wtyczka. zdjęcie poniżej: zdjęcie 2 _________________________________________________________________________________________________________ pod kierownicą znalazłem jeszcze taką wtyczkę , zdjęcie poniżej : zdjęcie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 to na ostatnim zdjęciu to gniazdo diagnostyczne . Pod komputer ewentualnie możesz sobie sam wymigać błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAINE Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 O , dziękuje czyli jedno gniazdo mamy z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 ja u siebie tez mam taka wtyczke pod bezpiecznikami i tez jest nie wpieta wiec to moze tak ma byc;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Ona ma być niepodpięta ... służy tylko do diagnostyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAINE Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Jak wygląda wtyczka do podgrzewania lusterek , chyba że jest to ta sama wtyczka co do sterowania lusterkami ? Odnalazłem dziś rozwiązanie jednego złącza (strzałka na górze) Wtyczka powinna być podłączona do filtra paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.